Αισθηματικά Ταρώ 15/10/2024

Από τη Μαρία Μιχαήλου Τηλ. 14990
Για Τρίτη 15/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει χθες, δεν αποκλείεται σήμερα να είναι η αρχή της διαδικασίας για ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο δυναμισμός που βγάζει ο σύντροφός σας, φαίνεται πως αρχίζει να σας ενοχλεί. Φανείτε προσεχτικοί και μην του πηγαίνετε συνεχώς …κόντρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Να είστε αυθεντικοί. Δείξτε απ’ την αρχή τι ζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην αντιδράτε επιθετικά αν ο σύντροφος αντιδρά στα αποπνικτικά σας συναισθήματα.

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα προσέξτε ώστε η ανασφάλεια στη σχέση και στα ζητήματα ¨καρδιάς¨ να μην κλονίσουν την πορεία του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διατηρήστε τις ισορροπίες  και το ρομαντισμό εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να μην επηρεαστεί απ’ τις δυσβάσταχτες καθημερινές υποχρεώσεις.

Αισθηματικά Ταρώ 15/10/2024
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί προστριβές στη συζυγική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε υποχωρήσετε για να σώσετε το δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα ευνοεί τις αισθηματικές σας συναντήσεις και τις γνωριμίες με πρόσωπα που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα αισθηματικά, προβλέπονται και πάλι δυσκολίες. Μην παρασυρθείτε από πρόσωπα που σας τριγυρνούν για μια και μόνο εμπειρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ερωτικός τομέας του ωροσκοπίου σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Συναντήστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας και αφεθείτε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε κυριαρχία ή σας ανήκουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι σημερινές συνθήκες ενδέχεται να σας κάνουν καχύποπτους με το σύντροφό σας και απαισιόδοξους απ’ την πορεία του δεσμού σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990