Αισθηματικά Ταρώ 14/10/2024

Αισθηματικά Ταρώ 14/10/2024

Για Δευτέρα 14/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο διατηρούν χρόνιο δεσμό θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ταίρι σας, επηρεασμένο απ’ την εργασία του, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική διάθεση. Να είστε  προετοιμασμένοι για να δείξετε κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αισθηματικές συναντήσεις, θα επηρεάσουν θετικά τον ψυχισμό σας αρκεί να περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα για να μην περιπλέξετε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος θα σας διακατέχει, όπως και οι κτητικές και κάποιες στιγμές παράλογες διαθέσεις. Δώστε χώρο να ανασάνει το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Μην σας απασχολούν οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχουν οι ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα, αρκεί φυσικά να τις επιτρέψετε. Χαλαρώστε και αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία των στιγμών.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα δίνει πολλές δυνατότητες στους αδέσμευτους Ζυγούς! Να είστε αυθεντικοί στις νέες σας γνωριμίες μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράσετε συναισθήματα, τα οποία θα είναι σε σύγκρουση με του ανθρώπου που σας συντροφεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια δύσκολη μέρα για την ερωτική σας ζωή. Οι ιδιοτροπίες που περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν την αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι απόψεις σας αγαπητοί Υδροχόοι, εντυπωσιάζουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και η εμφάνιση σας δεν περνά απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετοί θα είστε αυτοί, που θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990