Αισθηματικά Ταρώ 12/10-13/10/2024

Αισθηματικά Ταρώ 12/10-13/10/2024

Για Σάββατο 12/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία. Αν ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος να επικοινωνήσει μαζί σας, σας σπρώχνει σε παράλληλες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν ευχάριστες στιγμές απ’ τις πρώτες σας συναντήσεις. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα θέλετε περισσότερο τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Σεβαστείτε με ευλάβεια δικές του απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο.  

ΖΥΓΟΣ 
Είστε σε καλή φόρμα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Μ’ αυτή τη συμπεριφορά απομακρύνετε το ταίρι σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί Τοξότες θα αναζητήσετε μία ρομαντική σχέση. Για τους παντρεμένους, η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι θα είναι αρκετά ευχάριστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα ευνοούνται αισθηματικές συναντήσεις και γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή. Τα ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ αλλά… δεν θέλετε να το εκφράσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σας σήμερα σας παροτρύνει φίλοι μου να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Φλερτάρετε, διασκεδάστε κατακτήστε και βρεθείτε με κόσμο.


Για Κυριακή 13/10/2024

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφο να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη συμβίωσή σας πιο ευχάριστη.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ασυνείδητα εμφανίζετε μία ανταγωνιστική διάθεση προς το σύντροφό σας που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες είτε σε σπορ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφος σας, θέλοντας να διατηρήσει τον έρωτά σας περιποιείται ιδιαίτερα σήμερα την εμφάνισή του αφήνοντας σας …έκθαμπους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Θέλοντας να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο θα βρείτε τον εαυτό σας σήμερα να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια.  

ΖΥΓΟΣ 
Οι παράγοντες της σημερινής μέρας, επηρεάζουν την συμπεριφορά και την εμφάνισή σας φέρνοντας ευχάριστα αποτελέσματα στα αισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζεστε απρόσμενα ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες που σας βασανίζουν είναι μέρος της ανασφάλειάς σας και δεν έχουν σχέση με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Διασκεδάστε και αποκαλύψτε συναισθήματα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων για τα άτομα που τους πολιορκούν αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο. 

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους Ιχθείς και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990