Αισθηματικά Ταρώ 11/10/2024

Αισθηματικά Ταρώ 11/10/2024

Για Παρασκευή 11/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα που εισβάλλουν στη σχέση. Δείξτε αισιοδοξία και παρακινήστε και το σύντροφο να τα δει θετικά. 

ΤΑΥΡΟΣ
Περιορίστε σήμερα τις ανασφάλειές σας. Πλησιάστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε ελεύθεροι και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην απομακρύνετε τον αγαπημένο σας με τη ψυχρή σας στάση. Τα επαγγελματικά αφήστε τα στη δουλεία μην τα μεταφέρετε σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν δεν είστε διατεθειμένοι εσείς, ή ο σύντροφος να δώσετε ευκαιρία στη σχέση σας, θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους.

ΛΕΩΝ
Πλησιάστε τον αγαπημένο σας προσεγγίζοντας τους προβληματισμούς του. Η μέρα του είναι δύσκολη. Δείξτε με έργα την αγάπη σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας θα σας στηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ
Καλό θα είναι να σας αφήσει για λίγο ελεύθερους ο σύντροφός σας για να επιλέξετε και να αποφασίσετε για τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αναπάντεχες αλλαγές που φέρνει η σημερινή μέρα σας φέρνει σε αμηχανία όσον αφορά τα αισθηματικά σας και μάλλον και σε θέση άμυνας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τον αγαπημένο σας και προσπαθείτε να βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έμφαση δίνετε στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση.

ΙΧΘΕΙΣ
Το άγχος σας για τα οικονομικά και για τα επαγγελματικά σας απομακρύνει από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990