Αισθηματικά Ταρώ 9/10/2024

Αισθηματικά Ταρώ 9/10/2024

Για Τετάρτη 9/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Η συντροφικότητα και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε σήμερα μέσα από τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα ζήσετε στιγμές πάθους. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και τα πλούσια συναισθήματα λειτουργούν σας καταλύτης στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα είστε νοητικά ταραγμένοι. Η μέρα είναι δύσκολη. Όσοι διατηρούν κρυφές σχέσεις… πιθανολογούνται αποκαλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα κάνουν επιπλέον προσπάθειες για το δεσμό τους.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται δύσκολη καθώς  η διάθεσή σας, σας μεταμορφώνει σε εσωστρεφή άτομα που υψώνουν τείχη στο δεσμό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι πιθανόν να μην στεριώνετε με καμία γνωριμία, ακόμα κι αν μοιάζει πολλά υποσχόμενη αρχικά. Μην ελπίζετε να βρείτε όλα όσα ζητάτε.

ΖΥΓΟΣ
Εγκαρδιότητα θα υπάρξει στη σχέση σας και μία ανάγκη που θα διαμορφώσει τον ψυχισμό σας προτρέποντάς σας να διασκεδάσετε με το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Δεν περιμένατε τις στιγμές που θα ζήσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι εύκολο για εσάς και κυρίως τους αδέσμευτους να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε, αφήστε να σας φλερτάρουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη μέρα για μια συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο σε σοβαρά ζητήματα. Είστε και οι δύο διατεθειμένοι να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η συναισθηματική αντίθεση που θα προκύψει με το σύντροφο φαίνεται να σας χαλάει τη διάθεση. Αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990