Αισθηματικά Ταρώ 7/10/2024

Για Δευτέρα 7/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Για όποιους κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα και ερωτικά τη σημερινή μέρα μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές επηρεασμένοι απ’ τη στάση του συντρόφου. Προσπαθήστε και πάλι μαζί να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί και έχετε τη διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι παντρεμένοι Καρκίνοι, θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, εάν θέλουν η συμβίωση να γίνει ενδιαφέρουσα.

ΛΕΩΝ
Μην παρασύρεστε. Εφαρμόστε έναν αυτοέλεγχο. Μην ζητάτε υποχωρήσεις από το ταίρι σας. οι απαιτήσεις σας γίνονται παράλογες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας κάνουν ανασφαλείς.

Αισθηματικά Ταρώ 7/10/2024
ΖΥΓΟΣ
Μία δύσκολη μέρα. Περνάτε μια συναισθηματική κρίση. Τα συναισθήματά σας δοκιμάζονται καθώς και ο η σχέση σας αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καταστάσεις της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές. Η διάθεσή σας, σας προτρέπει να αποκαλύψετε τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε από ένα προηγούμενο δεσμό ενδέχεται να βγουν προς τα έξω, επηρεάζοντας αρνητικά την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον έρωτα να πλανιέται στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος ξεκινά με το ‘καλημέρα‘ η βδομάδα. Αν αυτό δεν είναι θετικό τότε τι είναι;

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990