Αισθηματικά Ταρώ 16/10/2024

Από τη Μαρία Μιχαήλου Τηλ. 14990
Για Τετάρτη 16/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Κάποιες γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σήμερα θα σας αναστατώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις διαθέσεις σας και περάστε αξέχαστες στιγμές με τον αισθηματικό σας σύντροφο. Οι συνθήκες ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα εντυπωσιάζετε τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και κερδίζετε τις πρώτες εντυπώσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

ΛΕΩΝ
Κρατήστε τις αποστάσεις για να δείτε μέχρι που ο σύντροφος θα τραβήξει το σχοινί στις καταστάσεις που γνωρίζει πως σας ενοχλούν.

Αισθηματικά Ταρώ 16/10/2024
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν χειριστείτε σωστά τα θέματα που κλονίζουν τη σχέση σας, τότε η μέρα θα είναι γεμάτη ικανοποιήσεις και θα υπάρξει σύσφιξη του δεσμού.

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο γοητεύει. Φανείτε προσεχτικοί για να μην πιστέψουν κάποιοι πως θέλετε να τους εκμεταλλευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καταστάσεις της μέρας όψεις βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα. Γοητεύετε και κερδίζετε τον αγαπημένο/η σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας σε συνδυασμό με την σιγουριά που αισθάνεται ο σύντροφός σας μέσα στη σχέση φέρνουν ευχάριστες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επανεξετάστε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο εγωισμός θα σας φέρει πρόβλημα. Ίσως νιώσετε λίγο μόνοι και απογοητευμένοι από την απόμακρη συμπεριφορά του συντρόφου.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990