Αισθηματικά Ταρώ 23/10/2024


Για Τετάρτη 23/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε την ερωτική σας συμπεριφορά απέναντι σε πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ίσως να σας παρεξηγήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ερωτικό σκηνικό που θα δημιουργηθεί στον κύκλο σας εσείς θα είστε πρωταγωνιστές. Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας να κατακτήσετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα στοιχεία μιας παλαιότερης σχέσης εισβάλλουν στη μνήμη σας διαταράσσοντας την ερωτική σας ζωή. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα του θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες το βράδυ, θα σας συναρπάσουν.

ΛΕΩΝ
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, ευνοείστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεπεράστε αγαπητοί μου τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. Κρατείστε ισορροπίες. Μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΖΥΓΟΣ
Απαιτούνται θυσίες προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παρασύρεστε σε υπερβολές που μπορούν να γίνουν αιτία για να διαλυθεί η σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχετε αρκετό καιρό να δείτε, επανεμφανίζετε στη ζωή σας με διαθέσεις μάλλον διαφορετικές απ’ τις δικές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα, σας βοηθά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν αναστατώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αναζητάτε ασφάλεια. Η βραδιά σήμερα συνωμοτεί και σκηνοθετεί ότι καλύτερο για τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα. Καταστάσεις και ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, χαλαρώστε.

Αισθηματικά Ταρώ 23/10/2024
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990