Αισθηματικά Ταρώ 22/10/2024

Για Τρίτη 22/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Η λάμψη, η ακατανίκητη γοητεία σας και ο χαρακτήρας σας κάνουν για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει το πόσο πολύ σας θέλει!

ΤΑΥΡΟΣ
Φιλική θα είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Οι συνθήκες σήμερα σας κάνουν στοργικούς. Ζήστε γι’ άλλη μία φορά αξέχαστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν  περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μία καινούργια γνωριμία, αναστατώνει τους αδέσμευτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο έρωτας σας βοηθά να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράζεστε, αποκαλύπτετε τα θέλω σας και τολμάτε να ζήσετε και να μοιραστείτε.

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ασταθή πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Μην διστάζετε να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ούτε να φοβάστε πιθανή απόρριψη που θα ρίξει τον εγωισμός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απομακρυνθείτε από πείσματα και εγωισμούς. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους Σκορπιούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με συνειδητές προσπάθειες καλείστε να επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές του συντρόφου σας. Οι προσπάθειες θα φέρουν αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος ή φιλικό πρόσωπο να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αισθηματικές σας αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν η σχέση σας έχει ανάγκη από μία ανανέωση, είναι η κατάλληλη μέρα για ν’ αποφασίσετε ένα ταξίδι αναψυχής για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί μαζί με τον αγαπημένο / η σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αρμονικό το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Αδράξτε την ευκαιρία για να ανανεώσετε τον έρωτά σας, εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας.
Αισθηματικά Ταρώ 22/10/2024

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990