Αισθηματικά Ταρώ 21/10/2024


Για Δευτέρα 21/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα αισθηματικά. Σε αρκετούς από εσάς αφυπνίζονται κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αδέσμευτοι θα αποφασίσουν να βγάλουν απ’ τη ζωή τους ότι δεν κινεί το ενδιαφέρον τους. Σήμερα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε μία πραγματική επικοινωνία και στενότερη επαφή με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επαφές σας σήμερα, θα σας δώσουν της ευκαιρία να διαπιστώσετε το πόσο επιθυμητοί είστε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ
Οι σημερινές συνθήκες σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε τις διαφορές να κλονίσουν το δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε και θα εισπράξετε αγάπη! Οι καταστάσεις σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.
Αισθηματικά Ταρώ 21/10/2024

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες της μέρας, σας ωθούν σε μία επαναστατική πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή. Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε κουβέντες με το σύντροφο που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ακόμα και αν περνάει τελευταία κάποια κρίση ο δεσμός σας εσείς δεν θα πρέπει να πάρετε καμία απόφαση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επιδράσεις της μέρας, συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλέστε στο σπίτι τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Απολαύστε τη συντροφιά του και αφήστε τον να σας περιβάλλει με θαυμασμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου για να αποφύγετε αντιζηλίες και ερωτικά καβγαδάκια.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990