ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 02.10 Μαρία Μιχαήλου

ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 02.10 Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας τραβήξουμε τρεις κάρτες Ταρώ για σένα σήμερα, 2/10, και να δούμε τι μηνύματα φέρνουν:


1. Ο Κρεμασμένος
Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι σήμερα ίσως νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια κατάσταση στασιμότητας ή αναμονής. Είναι πιθανό να χρειαστεί να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις μια κατάσταση. Μπορεί να πρέπει να κάνεις θυσίες ή να περιμένεις να προκύψει κάτι πριν μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην βιάζεσαι, όλα θα έρθουν στον σωστό χρόνο.

2. Ο Ήλιος
Ο Ήλιος είναι μια από τις πιο θετικές κάρτες στο ταρώ, που φέρνει φως, αισιοδοξία και χαρά στη ζωή σου. Σήμερα, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα και ενέργεια που θα σου δώσει ζωντάνια και αισιοδοξία. Είναι μια μέρα που φέρνει επιτυχίες και εσωτερική ικανοποίηση, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τον δρόμο της διαύγειας και της καθαρής σκέψης.

3. Η Σελήνη
Η Σελήνη φέρνει το μήνυμα να είσαι προσεκτικός με τις παρεξηγήσεις, τις ψευδαισθήσεις και τους φόβους που μπορεί να εμφανιστούν. Σήμερα, μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται, οπότε είναι σημαντικό να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να βασιστείς μόνο στα συναισθήματα. Άκου τη διαίσθησή σου και να είσαι προσεκτικός με τις λεπτομέρειες.

Συμπέρασμα:
Η μέρα μπορεί να φέρει εναλλαγές και αντιθέσεις. Από τη μια πλευρά, υπάρχει η αίσθηση αναμονής ή θυσίας (Ο Κρεμασμένος), αλλά η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία του Ήλιου θα φωτίσουν τις καταστάσεις και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε ζήτημα. Ωστόσο, με τη Σελήνη να είναι παρούσα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις ψευδαισθήσεις και τις λάθος εντυπώσεις. Να βασιστείς στην καθαρή σκέψη και τη διαίσθηση σου για να έχεις επιτυχία.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990