ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 22.10 Μαρία Μιχαήλου

ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ   Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας δούμε τι αποκαλύπτουν οι τρεις κάρτες Ταρώ για σένα σήμερα, 22/10:


1. Ο Μάγος
Ο Μάγος συμβολίζει τη δύναμη της δημιουργικότητας, της πρωτοβουλίας και της έκφρασης. Σήμερα, έχεις την ικανότητα να χειριστείς καταστάσεις προς όφελός σου, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις γνώσεις σου. Είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα ή να πάρεις την πρωτοβουλία σε ό,τι σε απασχολεί. Ο Μάγος σε καλεί να είσαι σίγουρος για τις ικανότητές σου και να τις χρησιμοποιήσεις με αυτοπεποίθηση.

2. Η Δύναμη
Η Δύναμη αντιπροσωπεύει την εσωτερική ισχύ, την αντοχή και την αυτοκυριαρχία. Σήμερα μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που θα απαιτήσουν αυτοέλεγχο και υπομονή. Αυτή η κάρτα σε ενθαρρύνει να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ψυχραιμία. Η Δύναμη σου υπενθυμίζει ότι η αληθινή δύναμη προέρχεται από το εσωτερικό, και όχι από την επιβολή εξωτερικής δύναμης.

3. Η Εγκράτεια
Η Εγκράτεια αντιπροσωπεύει την ισορροπία, την υπομονή και τη μετριοπάθεια. Σήμερα, είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ισορροπία σου και να αποφεύγεις τις υπερβολές. Η κάρτα αυτή σου προτείνει να λειτουργήσεις με μέτρο σε κάθε πτυχή της ζωής σου, είτε πρόκειται για σχέσεις, εργασία ή προσωπικές υποχρεώσεις. Η Εγκράτεια σου υπενθυμίζει ότι η αρμονία έρχεται από τη συνειδητή προσπάθεια να συνδυάσεις αντίθετες δυνάμεις.
 
Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητές σου (Ο Μάγος) με αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί υπομονή και αυτοκυριαρχία (Η Δύναμη). Χρειάζεται να διατηρήσεις την ισορροπία σε κάθε πτυχή της ζωής σου (Η Εγκράτεια) και να αποφύγεις υπερβολές. Έχεις την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσεις ό,τι προκύψει και να το μετατρέψεις σε επιτυχία.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990