ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 19.10 Μαρία Μιχαήλου

ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ   Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας δούμε τι αποκαλύπτουν οι τρεις κάρτες Ταρώ για σένα σήμερα, 19/10:


1. Η Αυτοκράτειρα
Η Αυτοκράτειρα αντιπροσωπεύει την αφθονία, τη φροντίδα και τη δημιουργικότητα. Σήμερα, είναι μια μέρα που ενθαρρύνει την έκφραση της φροντίδας προς τον εαυτό σου και τους άλλους. Είναι ιδανική για να φροντίσεις τις σχέσεις σου, την υγεία σου και να επικεντρωθείς σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά. Η Αυτοκράτειρα φέρνει μια ενέργεια καρποφορίας, οπότε ό,τι ξεκινήσεις σήμερα μπορεί να αναπτυχθεί με επιτυχία.

2. Ο Κρεμασμένος
Ο Κρεμασμένος υποδεικνύει την ανάγκη για υπομονή και την αλλαγή της οπτικής σου. Σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική προοπτική. Ίσως νιώθεις ότι κάποια θέματα είναι σε αδιέξοδο, αλλά αυτή η κάρτα σου υπενθυμίζει ότι μερικές φορές η καθυστέρηση είναι απαραίτητη για να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστεύσου τη διαδικασία και άφησε τα πράγματα να ρέουν.

3. Ο Κόσμος
Ο Κόσμος αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση και την επίτευξη στόχων. Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να νιώσεις ότι φτάνεις στο τέλος μιας σημαντικής φάσης ή ότι ολοκληρώνεται κάτι με επιτυχία. Αυτή η κάρτα φέρνει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και επιτυχίας, και σου υπενθυμίζει να γιορτάσεις τα επιτεύγματά σου.

Σήμερα είναι μια μέρα που ενσωματώνει την φροντίδα και την ανάπτυξη (Η Αυτοκράτειρα), την υπομονή και την αλλαγή οπτικής (Ο Κρεμασμένος), και την επίτευξη σημαντικών στόχων (Ο Κόσμος). Είναι μια μέρα που μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό και να απολαύσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990