ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 17.10 Μαρία Μιχαήλου

ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ   Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας δούμε τι αποκαλύπτουν οι τρεις κάρτες Ταρώ για σένα σήμερα, 17/10:


1. Η Ιέρεια
Η Ιέρεια συμβολίζει τη διαίσθηση, τη σοφία και τα κρυφά μυστικά. Σήμερα, η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ακούσεις τη φωνή μέσα σου πριν πάρεις αποφάσεις. Η Ιέρεια σου ζητά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να εξετάσεις τα πράγματα με προσοχή, πριν δράσεις. Είναι επίσης μια καλή ημέρα για εσωτερική αναζήτηση και πνευματική ηρεμία.

2. Η Δικαιοσύνη
Η Δικαιοσύνη σε καλεί να λάβεις υπόψη σου την ισορροπία και τη δικαιοσύνη σε κάθε απόφαση που παίρνεις σήμερα. Οι πράξεις σου θα έχουν συνέπειες, οπότε είναι σημαντικό να είσαι δίκαιος, λογικός και να αναζητάς την αλήθεια. Αν ασχολείσαι με νομικά ή ηθικά ζητήματα, είναι πιθανό να δεις κάποιες εξελίξεις σήμερα.

3. Η Δύναμη
Η Δύναμη αντιπροσωπεύει την εσωτερική ισχύ και την αντοχή. Σήμερα, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Αν έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες, αυτή η κάρτα δείχνει ότι έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να προχωρήσεις με σθένος. Μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε κυριεύσουν· η εσωτερική σου ισορροπία θα σε βοηθήσει.

Σήμερα είναι μια μέρα για να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου (Η Ιέρεια), να ενεργήσεις με δικαιοσύνη και ισορροπία (Η Δικαιοσύνη), και να βρεις τη δύναμη μέσα σου για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο (Η Δύναμη). Είναι μια μέρα που σε καλεί να συνδυάσεις την εσωτερική σοφία και την εξωτερική δράση για να επιτύχεις ισορροπία και επιτυχία.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990