ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 01.10 Μαρία Μιχαήλου

ΡΙΧΝΩ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 01.10 Μαρία Μιχαήλου

Ας τραβήξουμε λοιπόν τρεις κάρτες για σένα σήμερα, 1/10:


1. Η Δικαιοσύνη
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι σήμερα θα είναι μια μέρα που θα απαιτήσει ισορροπία, αντικειμενικότητα και σωστές αποφάσεις. Οτιδήποτε αντιμετωπίζεις, θα χρειαστεί να το δεις από όλες τις πλευρές, ώστε να μπορέσεις να λάβεις δίκαιες και ισορροπημένες αποφάσεις. Είναι μια υπενθύμιση ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες, οπότε φρόντισε να επιλέγεις με σοφία.

2. Ο Μάγος
Ο Μάγος σου δείχνει ότι έχεις τη δύναμη να διαμορφώσεις την πραγματικότητα γύρω σου, να δημιουργήσεις τις συνθήκες που επιθυμείς. Σήμερα έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι στα χέρια σου, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Ο Μάγος σου λέει να είσαι δημιουργικός και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

3. Η Δύναμη
Αυτή η κάρτα σε καλεί να χρησιμοποιήσεις την εσωτερική σου δύναμη και την ψυχική σου αντοχή για να ξεπεράσεις οποιαδήποτε πρόκληση. Δείχνει ότι σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ήρεμος και ελεγχόμενος, και να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Η υπομονή και η ευγένεια θα είναι τα όπλα σου για να κερδίσεις τις μάχες της ημέρας.

Συμπέρασμα:
Οι κάρτες αυτές δείχνουν ότι η σημερινή μέρα θα απαιτήσει ισορροπία, εσωτερική δύναμη και προσεκτική διαχείριση των καταστάσεων. Έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τις συνθήκες όπως θέλεις, αρκεί να διατηρήσεις τον έλεγχο και να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία και τις δυνάμεις σου με σοφία. Δείξε επιμονή, αλλά και ψυχραιμία σε ό,τι αντιμετωπίσεις.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990