Φλόριντα - Οι κάτοικοι φεύγουν για να σωθούν

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Παγκόσμια Αστρολογία η Μαρία Μιχαήλου προέβλεψε την καιρική καταστροφή στη Φλόριντα, απόσπασμα ΕΔΩ στο 53:53 και 1:00:47 



ΗΠΑ: Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει για την απειλή για τη ζωή που θέτει ο τυφώνας Milton, ο οποίος για λίγο έγινε καταιγίδα κατηγορίας πέντε πριν επιστρέψει στην κατηγορία τέσσερα καθώς κατευθύνεται προς τη Φλόριντα.

Η καταιγίδα αναμένεται να πλήξει την πυκνοκατοικημένη πόλη Tampa Bay με πλήρη ισχύ την Τετάρτη, λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά το χτύπημα της πολιτείας από τον τυφώνα Helene.

Οι κάτοικοι της Φλόριδας έχουν πει να προετοιμαστούν για τη μεγαλύτερη προσπάθεια εκκένωσης της πολιτείας εδώ και χρόνια.

Ο κυβερνήτης Ron DeSantis έχει προειδοποιήσει ότι ο χρόνος για την απομάκρυνση των ανθρώπων τελειώνει γρήγορα.

«Πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτό θα είναι ένα τέρας», είπε ο DeSantis στη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς αξιωματούχοι προειδοποιούσαν για την κατάσταση της καταιγίδας στην κατηγορία 5.

Οι προειδοποιήσεις για τον τυφώνα Milton έρχονται μόλις 10 ημέρες μετά τον τυφώνα Helene – την πιο θανατηφόρα καταιγίδα στην ηπειρωτική χώρα από την Katrina το 2005 – που έπληξε τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 225 ανθρώπους. Εκατοντάδες άλλοι αγνοούνται.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990