LGBTQ+ ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για 3.10.24

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
3 Οκτωβρίου 2024

Κριός: Σήμερα, οι δεσμεύσεις μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις λίγο περιορισμένος/η. Αντί να απομακρυνθείς, δοκίμασε να εκφράσεις τι σε ανησυχεί για να βρεις μια κοινή λύση.

Ταύρος: Μια συνάντηση με έναν παλιό φίλο μπορεί να φέρει νοσταλγία αλλά και μια ανανεωμένη σύνδεση. Μην διστάσεις να εκφράσεις τι σημαίνει αυτή η φιλία για εσένα.

Δίδυμοι: Η επιθυμία σου για ελευθερία μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποια διλήμματα στη σχέση σου. Επικεντρώσου στην ανοιχτή επικοινωνία για να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Καρκίνος: Σήμερα έχεις τη διάθεση να αναλάβεις τον ρόλο του φροντιστή. Βοηθώντας τους φίλους ή το ταίρι σου, νιώθεις πλήρης – αρκεί να μην παραμελήσεις και τον εαυτό σου.

Λέων: Μια ρομαντική κίνηση σήμερα μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου. Δείξε την αγάπη σου με έναν τρόπο που θα εκπλήξει θετικά το ταίρι σου.

Παρθένος: Μην υπεραναλύεις την κατάσταση που σε απασχολεί. Αντίθετα, άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει τη στιγμή και να εμπιστευτεί τη φυσική ροή των πραγμάτων.

Ζυγός: Η ανάγκη σου για ισορροπία στη σχέση σου γίνεται πιο έντονη σήμερα. Μια απλή κουβέντα μπορεί να φέρει την ηρεμία που επιζητάς.

Σκορπιός: Η έντονη ενέργεια της ημέρας σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και προχώρα με σιγουριά.

Τοξότης: Σήμερα, η ελευθερία και η περιπέτεια είναι οι κύριες ανάγκες σου. Ένα αυθόρμητο ταξίδι ή μια νέα δραστηριότητα θα σου φέρει χαρά και ανανέωση.

Αιγόκερως: Η αφοσίωσή σου σε μια προσωπική σχέση δοκιμάζεται. Αντί να πιέσεις τα πράγματα, δώσε χώρο για να αναπτυχθεί μια υγιής δυναμική.

Υδροχόος: Μια ξαφνική ιδέα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια όμορφη αλλαγή στη σχέση σου ή στην κοινωνική σου ζωή. Εμπιστεύσου τις δημιουργικές σου παρορμήσεις.

Ιχθύες: Σήμερα είσαι πιο ευαίσθητος/η από το συνηθισμένο, αλλά αυτό είναι εντάξει. Χρησιμοποίησε αυτή την ευαισθησία για να εμβαθύνεις τις συνδέσεις σου με τους αγαπημένους σου.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990