LGBTQ+ ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για 11.10.24

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones LGBTQ+ αστρολογικές προβλέψεις GAY

11 Οκτωβρίου 2024 - Σελήνη στον Υδροχόο (Πρώτο Τέταρτο)

Κριός ♈️

Σήμερα, η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει ώθηση να ενωθείς με την κοινότητά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συμμετέχεις σε ακτιβιστικές δράσεις ή να εκφράσεις την αλήθεια σου σε φιλικά περιβάλλοντα που σε στηρίζουν.

Ταύρος ♉️

Μπορεί να νιώσεις μια ελαφριά πίεση όσον αφορά τη δημόσια εικόνα σου, αλλά είναι ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου για κοινωνική δικαιοσύνη. Μη φοβηθείς να δείξεις ποιος είσαι.

Δίδυμοι ♊️

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί την περιέργειά σου για διαφορετικές απόψεις και πολιτισμούς. Εξερεύνησε τις διαφορές σου με άλλους ανθρώπους και δημιούργησε νέες φιλίες.

Καρκίνος ♋️

Ίσως νιώσεις την ανάγκη για μια βαθύτερη σύνδεση. Εξέφρασε τις ανάγκες και τα όριά σου με ανοιχτό τρόπο, και δες ποιοι άνθρωποι σε στηρίζουν σε κάθε φάση της ζωής σου.

Λέων ♌️

Στις σχέσεις, αναζητάς ισότητα και αμοιβαίο σεβασμό. Σήμερα είναι καλή μέρα για να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και να μοιραστείς τα όνειρά σου με το ταίρι σου.

Παρθένος ♍️

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει έμπνευση να προσεγγίσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις με δημιουργικό τρόπο. Βρες νέες μεθόδους που ενσωματώνουν τις αξίες σου στην καθημερινότητά σου.

Ζυγός ♎️

Η ενέργεια του Υδροχόου σε ωθεί να ανακαλύψεις τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Απόλαυσε τη χαρά του αυθορμητισμού και μπες σε κοινωνικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν.

Σκορπιός ♏️

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί το χώρο του σπιτιού σου. Είναι η στιγμή να φέρεις νέες ιδέες στην προσωπική σου ζωή ή ακόμα και να ανακαινίσεις έναν χώρο με πιο μοντέρνο τρόπο.

Τοξότης ♐️

Σήμερα, η επικοινωνία σου λάμπει. Είσαι έτοιμος να μοιραστείς τις σκέψεις και τα οράματά σου με άλλους, ειδικά με άτομα που καταλαβαίνουν και υποστηρίζουν την αυθεντικότητά σου.

Αιγόκερως ♑️

Η ενέργεια της ημέρας σε εμπνέει να αναλογιστείς τις αξίες σου και το τι σημαίνουν για σένα οι σχέσεις. Μπορείς να βρεις νέους τρόπους να ενσωματώσεις τα πιστεύω σου στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος ♒️

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να κάνεις τη διαφορά και να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι. Είσαι έτοιμος να κάνεις βήματα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό.

Ιχθύες ♓️

Η ενέργεια της ημέρας σε ενθαρρύνει να αφιερώσεις χρόνο στην ψυχική σου υγεία και στην εσωτερική σου ηρεμία. Σκέψου πώς μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου αλλά και άλλους που μπορεί να χρειάζονται την υποστήριξή σου.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones LGBTQ+ αστρολογικές προβλέψεις GAY

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990