LGBTQ+ ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για 4.10.24

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones LGBTQ+ αστρολογικές προβλέψεις GAY
4 Οκτωβρίου 2024

Κριός: Έχεις την ανάγκη να εκφραστείς με πάθος σήμερα, είτε στον έρωτα είτε στη δουλειά. Οι αυθεντικές σου κινήσεις μπορεί να κερδίσουν θαυμασμό, αλλά προσπάθησε να παραμείνεις ανοιχτός/ή στην αμοιβαία επικοινωνία.

Ταύρος: Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια μεγαλύτερη ανάγκη για σωματική εγγύτητα και στοργή. Δώσε στον/στη σύντροφό σου την τρυφερότητα που επιζητάς και απολαύστε μια ήρεμη βραδιά μαζί.

Δίδυμοι: Η επικοινωνία σήμερα είναι το κλειδί. Μια ανοικτή συζήτηση με το ταίρι ή έναν στενό φίλο μπορεί να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση και να φέρει μεγαλύτερη κατανόηση.

Καρκίνος: Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς και να συνδεθείς με τα συναισθήματά σου. Η αυτοφροντίδα θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αισθανθείς έτοιμος/η για τα επόμενα βήματα στη σχέση σου.

Λέων: Σήμερα, η επιθυμία σου για προσοχή είναι έντονη. Αντί να περιμένεις από τους άλλους να αναγνωρίσουν την αξία σου, κάνε κάτι που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και νιώσε περήφανος/η για τον εαυτό σου.

Παρθένος: Είναι μια καλή ημέρα για να αναλογιστείς τις επιθυμίες σου στη σχέση σου. Αν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο, μην διστάσεις να το επικοινωνήσεις με το ταίρι σου.

Ζυγός: Νιώθεις πιο κοινωνικός/ή από το συνηθισμένο και είναι η τέλεια στιγμή για να οργανώσεις μια συνάντηση με φίλους. Η αίσθηση της κοινότητας θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια.

Σκορπιός: Η συναισθηματική σου ένταση μπορεί να βρει δημιουργική διέξοδο σήμερα. Έκφρασε τα βαθιά σου συναισθήματα μέσω της τέχνης, της μουσικής ή ακόμα και ενός έντονου διαλόγου με το ταίρι σου.

Τοξότης: Σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχος/η και έτοιμος/η για κάτι νέο. Μια απλή αλλαγή στην καθημερινότητά σου μπορεί να φέρει την αίσθηση της περιπέτειας που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως: Η υπομονή είναι το κλειδί της ημέρας. Αν προκύψουν προκλήσεις στις σχέσεις σου, δώσε χρόνο και χώρο για να εξελιχθούν τα πράγματα με φυσικό τρόπο.

Υδροχόος: Οι ομαδικές δραστηριότητες φέρνουν χαρά και ενέργεια. Μια συζήτηση με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν μπορεί να σου δώσει νέες προοπτικές για τις σχέσεις σου.

Ιχθύες: Η δημιουργικότητά σου είναι στο ζενίθ και μπορεί να τη χρησιμοποιήσεις για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου ή κάποιον/α που σου αρέσει. Μην φοβηθείς να μοιραστείς τις πιο τρελές σου ιδέες!

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990