Οι Χώρες που Ενεργοποιούνται στη Γεωπολιτική Σκηνή το 2024

Χώρες που Ενεργοποιούνται στη Γεωπολιτική Σκηνή το 2024

Η αστρολογική όψη του Τριγώνου Ήλιου (στην Παρθένο) με τον Ανάδρομο Πλούτωνα (στον Αιγόκερω) θα έχει σημαντικές επιρροές σε συγκεκριμένες χώρες που έχουν ήδη έντονη πλανητική δραστηριότητα στους συγκεκριμένους αστρολογικούς άξονες.

Αυτές οι χώρες επηρεάζονται περισσότερο από την όψη:

1. Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ)

  • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει έντονα τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στην εξουσία, την πολιτική σκηνή και τις κοινωνικές δομές. Οι αναθεωρήσεις στην πολιτική ηγεσία, η οικονομική αναδιάρθρωση και οι συμμαχίες με άλλες χώρες θα ενισχυθούν.
  • Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να ανασυγκροτήσουν τις εσωτερικές τους δομές, ενώ θα κάνουν πολιτική πίεση και τις κοινωνικές αλλαγές.

2. Ρωσία

  • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει έντονα τις δομές εξουσίας της Ρωσίας, και η αναδρομή του υποδεικνύει ότι θα υπάρξει ανασκόπηση των στρατηγικών κινήσεων και συμμαχιών της χώρας. Η Πιθανή είναι η αναδιαμόρφωση της γεωπολιτικής της στρατηγικής, ειδικά σε σχέση με τις γειτονικές χώρες και τη Δύση.
  • Η Ρωσία μπορεί να αντιμετωπίσει πιέσεις και να αναθεωρήσει την εσωτερική πολιτική της και τις διεθνείς σχέσεις.

3. Κίνα

  • Η, ως ανερχόμενη παγκόσμια δύναμη, θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις στρατηγικές της και να επεκτείνει την επιρροή της. Η άποψη αυτή μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικονομική της δομή, καθώς και νέες συνεργασίες και επενδύσεις.
  • Η Κίνα θα επιδιώξει να αναδιατάξει την οικονομική της ισχύ και να ενισχύσει την επιρροή της στις διεθνείς αγορές και συμμαχίες.

4. Ευρωπαϊκή Ένωση

  • Τα κράτη μέλη της Ένωσης και ειδικών χωρών όπως η Γερμανία η Γαλλία και η Ιταλία, δεν βιώνουν πιέσεις στον τομέα της ηγεσίας και της οικονομίας. Θα προκύψουν ζητήματα σχετικά με την εσωτερική πολιτική, την ασφάλεια και την οικονομική συνοχή.
  • Η ανασκόπηση της εξωτερικής πολιτικής και η ενίσχυση των θεσμών θα βρεθούν στο επίκεντρο.

5. Ηνωμένο Βασίλειο

  • Το Ηνωμένο Βασίλειο, ήδη επηρεασμένο από την έξοδο του από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit), θα συνεχίσει να διαμορφώνει τη σχέση του με την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Η επιρροή του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει βαθιές αλλαγές στη δομή της κυβέρνησης και στην εξωτερική πολιτική του.

6. Τουρκία

  • Η Τουρκία, ως βασική γεωπολιτική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο, μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σε υπηρεσίες και στρατηγικής. Οι σχέσεις της με τη Δύση και τις γειτονικές χώρες θα βρεθούν υπό το μικροσκόπιο, ενώ η χώρα μπορεί να δει μετασχηματισμούς στις οικονομικές και στρατιωτικές της στρατηγικές.

7. Ινδία

  • Η Ινδία, ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες, θα συνεχίσει να βλέπει ισχυρές μεταβολές στην οικονομική και κοινωνική της δομή. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να επιφέρει συντάξεις για ανασύνταξη της πολιτικής της και επαναξιολόγηση της εξωτερικής της πολιτικής.

Αυτή η όψη του Τριγώνου Ήλιου με τον Πλούτωνα θα ενεργοποιήσει βαθιές, καρμικές αλλαγές και μετασχηματισμούς στην εξουσία, την οικονομία και τις πολιτικές δομές αυτών των χωρών. Οι ηγέτες θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον των κρατών τους σε μια μεταβατική και ασταθή παγκόσμια σκηνή.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ

PLANET PHONES -14990 - Μαρία Μιχαήλου

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990