Σκοτεινές Σχέσεις: Ζήλια, Βία και Έλεγχος 23 Σεπτεμβρίου 2024.

Provlepseis.gr - 14990 - Μαρία Μιχαήλου

Σκοτεινές Σχέσεις: Ζήλια, Βία και Έλεγχος υπό την Επικίνδυνη Επίδραση του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 23 Σεπτεμβρίου 2024.


Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2024, αποτελεί μία από τις πιο έντονες και επικίνδυνες αστρολογικές όψεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις, γάμους και προσωπικές συνδέσεις. Οι ενέργειες που ενεργοποιεί αυτή η όψη ενισχύουν τα ακραία συναισθήματα και τις σκοτεινές πλευρές των σχέσεων, καθιστώντας τη μια περίοδο κατά την οποία οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι σε βίαιες και ελεγχόμενες συμπεριφορές.

Επικίνδυνες Συμπεριφορές σε Σχέσεις και Γάμους

Η όψη αυτή μπορεί να πυροδοτήσει ακραίες και επικίνδυνες αντιδράσεις, ειδικά σε γάμους και σχέσεις όπου ήδη υπάρχουν υποβόσκουσες εντάσεις ή προβλήματα. Οι ενέργειες της Αφροδίτης, που σχετίζεται με την αγάπη, τις σχέσεις και τις απολαύσεις, συγκρούονται με τις επιβλητικές και σκοτεινές ενέργειες του Πλούτωνα, που φέρνει στο φως τα πιο κρυφά και σκοτεινά συναισθήματα. Η ζήλια, η κτητικότητα και η ανάγκη για έλεγχο μπορούν να φθάσουν σε επικίνδυνα επίπεδα.

  • Ζήλια και Έλεγχος: Σε σχέσεις όπου υπάρχει ζήλια και έλλειψη εμπιστοσύνης, αυτή η όψη μπορεί να ενισχύσει την τάση για ελεγκτική και καταπιεστική συμπεριφορά. Οι σύντροφοι μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να ελέγχουν τις κινήσεις και τα συναισθήματα του άλλου, οδηγώντας σε έντονες διαφωνίες και συγκρούσεις.

  • Βίαιες Συμπεριφορές: Η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα πιο σκοτεινά συναισθήματα και συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πιθανότητες για βία στις σχέσεις. Τα άτομα που βρίσκονται υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να γίνουν επικίνδυνα κτητικά, να έχουν ξεσπάσματα οργής και να επιδείξουν σωματική ή ψυχολογική βία.

Γυναικοκτονίες και Βίαιες Δολοφονίες

Δυστυχώς, η όψη αυτή είναι γνωστή για την τάση της να φέρνει τραγικά γεγονότα, όπως γυναικοκτονίες ή ακόμα και παιδοκτονίες. Οι επιρροές του Πλούτωνα, που συχνά σχετίζονται με ακραίες και βίαιες αλλαγές, σε συνδυασμό με τις συγκρουσιακές ενέργειες της Αφροδίτης, μπορεί να ενισχύσουν τις βίαιες και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις σε άτομα που ήδη παλεύουν με τα σκοτεινά τους συναισθήματα.

  • Γυναικοκτονίες: Η ζήλια και η αίσθηση της προδοσίας μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες πράξεις βίας. Οι σύντροφοι που δεν μπορούν να διαχειριστούν την απώλεια ελέγχου ή την προδοσία μπορεί να καταφύγουν σε ακραίες και τραγικές λύσεις.

  • Παιδοκτονίες και Οικογενειακές Τραγωδίες: Σε περιπτώσεις όπου η οικογένεια ήδη αντιμετωπίζει εντάσεις, οι ενέργειες του Πλούτωνα μπορούν να ενισχύσουν τις καταστροφικές συμπεριφορές, οδηγώντας σε τραγικά γεγονότα όπως παιδοκτονίες ή άλλες οικογενειακές τραγωδίες.

Βιασμοί και Κακοποίηση

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια επιθετικές και βίαιες σεξουαλικές ενέργειες. Οι βιασμοί και η σεξουαλική κακοποίηση μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς οι επιρροές του Πλούτωνα φέρνουν στο φως τις πιο σκοτεινές και καταπιεσμένες επιθυμίες. Άτομα που είναι ψυχολογικά ευάλωτα ή που ήδη έχουν βίαιες τάσεις μπορεί να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

  • Βίαιες σεξουαλικές πράξεις: Οι ενέργειες του Πλούτωνα είναι γνωστές για την επίδρασή τους στη σεξουαλική ζωή, και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, η τάση για χειραγώγηση και βία στις σεξουαλικές σχέσεις μπορεί να αυξηθεί. Οι βιασμοί ή οι καταχρηστικές σεξουαλικές πράξεις μπορεί να ενταθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ψυχολογικές Επιπτώσεις και Καταστροφικές Συνέπειες

Η επιρροή του Πλούτωνα στις σχέσεις δεν φέρνει μόνο σωματική βία, αλλά και ψυχολογική καταπίεση και καταστροφή. Άτομα που είναι ευαίσθητα σε χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να υποστούν ψυχολογικό έλεγχο και καταπίεση. Οι επιπτώσεις αυτής της όψης μπορούν να οδηγήσουν σε κατάθλιψη, εσωτερική πάλη και αίσθηση απόγνωσης.

  • Ψυχολογική καταπίεση: Τα θύματα των σχέσεων που επηρεάζονται από αυτή την όψη μπορεί να νιώσουν αδύναμα και εγκλωβισμένα σε καταστροφικές σχέσεις. Η επιρροή του Πλούτωνα συχνά φέρνει καταστάσεις όπου οι άνθρωποι παλεύουν να ελέγξουν τις ζωές τους και καταλήγουν να γίνονται θύματα ψυχολογικής κακοποίησης.

  • Καταστροφή της αυτοεκτίμησης: Η συνεχής σύγκρουση και οι χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης των ατόμων που είναι θύματα τέτοιων σχέσεων.

Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 23 Σεπτεμβρίου 2024 είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις προσωπικές συνδέσεις. Φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινά και ακραία συναισθήματα, ενώ ενισχύει τις καταστροφικές και βίαιες συμπεριφορές σε γάμους και σχέσεις. Είναι σημαντικό να υπάρξει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, καθώς η ζήλια, ο έλεγχος και η βία μπορεί να φθάσουν σε επικίνδυνα επίπεδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ

Provlepseis.gr 14990 - Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990