Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 17.09.2024

14990 PLANET PHONES - ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Με τη Σελήνη στους Ιχθείς, η ενέργεια της ημέρας γίνεται πιο συναισθηματική, ονειρική και εσωστρεφής. Οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού, που σχετίζεται με τη φαντασία, την πνευματικότητα, και την έντονη ενσυναίσθηση. Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο επηρεάζει τη διάθεση, ενθαρρύνοντας μια πιο διαισθητική και συναισθηματικά συνδεδεμένη προσέγγιση στις καταστάσεις.

Τι να προσέξουμε:

  • Αποφυγή της πραγματικότητας: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς, μπορεί να υπάρχει τάση να αποφεύγουμε τα πρακτικά ζητήματα ή να αναζητούμε παρηγοριά σε φαντασιώσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.
  • Υπερευαισθησία: Τα συναισθήματα είναι πιο έντονα, και μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητος/η στις αντιδράσεις και τα λόγια των άλλων. Πρόσεξε να μην αφήνεις μικρά ζητήματα να σε επηρεάζουν υπερβολικά.
  • Σύγχυση και αναβλητικότητα: Η ενέργεια των Ιχθύων μπορεί να φέρει σύγχυση ή αβεβαιότητα. Προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος/η και να μην αφήσεις την αναβλητικότητα να επηρεάσει τα καθημερινά σου καθήκοντα.

Πού να δώσουμε ενέργεια:

  • Δημιουργικότητα και φαντασία: Είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με τέχνες, δημιουργικά έργα ή οτιδήποτε σου επιτρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Η Σελήνη στους Ιχθείς ενθαρρύνει τη φαντασία και την καλλιτεχνική έκφραση.
  • Εσωτερική ανάπτυξη και διαλογισμός: Αυτή η διέλευση είναι ιδανική για πνευματική εργασία, όπως ο διαλογισμός, η ενδοσκόπηση ή η επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου.
  • Βοήθεια προς τους άλλους: Οι Ιχθείς είναι ζώδιο της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης. Δώσε χρόνο και ενέργεια για να υποστηρίξεις κάποιον που το έχει ανάγκη ή εμπλέξου σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Η Σελήνη στους Ιχθείς προσφέρει μια ευκαιρία να συνδεθούμε βαθύτερα με τον εσωτερικό μας κόσμο, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας και να νιώσουμε πιο κοντά στους γύρω μας. Αν έχεις αμφιβολίες ή ανησυχίες, μπορείς να καλέσεις στο 14990 για να λάβεις εξατομικευμένες αστρολογικές προβλέψεις και συμβουλές.


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990