ΗΠΑ: Έπεσαν πυροβολισμοί στη Λέσχη Γκολφ όπου έπαιζε ο Τραμπ

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Στην Κοσμική αστρολογία η Μαρία Μιχαήλου προέβλεψε τον κίνδυνο που θα διατρέξει ο Τραμπ, το απόσπασμα ΕΔΩ στο 15:25


ΗΠΑ: Έπεσαν πυροβολισμοί στη Λέσχη Γκολφ όπου έπαιζε ο Τραμπ, συνελήφθη ένα άτομο – Σαν απόπειρα δολοφονίας ερευνά το περιστατικό το FBI

Ένας άνδρας πυροβόλησε με τουφέκι τύπου AK στην περίμετρο του γηπέδου γκολφ του Ντόναλντ Τραμπ στο Δυτικό Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, την Κυριακή, καθώς ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία έπαιζε γκολφ, με αποτέλεσμα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να ανοίξουν πυρ, σύμφωνα με αξιωματούχους. Ο πρώην πρόεδρος είναι σώος και αβλαβής.

Το FBI λέει ότι ερευνά αυτό που φαίνεται να είναι «απόπειρα δολοφονίας» κατά του Ντόναλντ Τραμπ στη λέσχη γκολφ στη Φλόριντα, σύμφωνα με το AP.

Το άτομο έριξε το όπλο και τράπηκε σε φυγή με ένα SUV και αργότερα συνελήφθη σε μια γειτονική κομητεία, είπαν οι αξιωματούχοι. Ένα πυροβόλο όπλο τύπου AK βρέθηκε στο σημείο κοντά στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ, δήλωσαν δύο από τους αξιωματούχους και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο Τραμπ επέστρεψε στο θέρετρό του στο Μαρ-α-Λάγκο, σύμφωνα με πηγή του AP.

Σύμφωνα με τον σερίφη του Παλμ Μπιτς, Ρικ Μπράντσο ο άνδρας που σημάδεψε την περίμετρο του γηπέδου του γκολφ του Τραμπ βρισκόταν 400 με 500 μέτρα μακριά από τον πρώην πρόεδρο κρυμμένος μέσα σε θάμνους, ενώ ο Τραμπ έπαιζε γκολφ σε κοντινή απόσταση. Τα σακίδια είχαν μέσα κεραμικά πλακάκια.

«O ένοπλος είχε ένα τουφέκι τύπου ΑΚ με διόπτρα, δύο σακίδια πλάτης κρεμασμένα σε έναν φράχτη και μια κάμερα GoPro», προσέθεσε.

Τα υπάρχοντα του υπόπτου υποβάλλονται σε έλεγχο, δήλωσε ακόμα.

Συνελήφθη ένα άτομο
Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάρτιν ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Facebook την Κυριακή ότι σταμάτησε ένα όχημα στη βόρεια γραμμή Interstate 95 και συνέλαβε έναν ύποπτο που πιστεύεται ότι συνδέεται με τον πυροβολισμό.

Το γραφείο του σερίφη είπε ότι σταμάτησε αφού οι αρχές στη γειτονική κομητεία Παλμ Μπιτς εξήγγειλαν συναγερμό «να είστε σε επιφυλακή». Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην ανάρτηση έδειχναν ένα SUV σταματημένο πίσω από πολλά οχήματα επιβολής του νόμου.

Η ανάρτηση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάρτιν έδειξε ότι ο ύποπτος συνελήφθη κοντά στο Παλμ Σίτι της Φλόριντα, περίπου 45 μίλια με το αυτοκίνητο βόρεια από το γήπεδο γκολφ του Τραμπ. Οι βόρειες λωρίδες του I-95 έκλεισαν, είπε το γραφείο του σερίφη.

Σύμφωνα με τον σερίφη του Παλμ Μπιτς, ο ύποπτος που εμπλέκεται στους πυροβολισμούς ήταν άοπλος όταν τέθηκε υπό κράτηση στη γειτονική κομητεία.

Η Τέρι Μπάρμπερα, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς, δήλωσε ότι υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο ενδιαφέροντος στην έρευνα, το οποίο ανακρίνεται. Δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με πιθανό κίνητρο.

Ο συλληφθείς, τον οποίο πυροβόλησε η Μυστική Υπηρεσία ενώ είχε στην κατοχή του ένα ημιαυτόματο τουφέκι, είναι ο Ράιαν Ουέσλι Ρουθ, 58 ετών, δήλωσαν τρεις ανώτεροι αξιωματούχοι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου που ενημερώθηκαν για το θέμα.

Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ άνοιξαν πυρ αφού είδαν ένα άτομο με όπλο κοντά στη Λέσχη γκολφ του Ντόναλντ Τραμπ στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ενώ ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία έπαιζε γκολφ την Κυριακή.

Τραμπ: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ»
Σε ένα email προς τους υποστηρικτές του, ο Τραμπ είπε: «Υπήρχαν πυροβολισμοί κοντά μου, αλλά προτού οι φήμες αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ήθελα να ακούσετε πρώτα αυτό: ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!».

«Τίποτα δεν θα με επιβραδύνει. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΠΟΤΕ!» είπε ο πρώην πρόεδρος.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990