Ρίξιμο της Πυραμίδας - Pyramid Spread

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Οι τεχνικές ριξίματος των ταρώ είναι ποικίλες και προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα βάθους και ανάλυσης ανάλογα με τις ανάγκες του αναγνώστη:

  
Ρίξιμο της Πυραμίδας (Pyramid Spread)

Το "ρίξιμο της Πυραμίδας" είναι μια γνωστή μέθοδος μαντείας με χαρτιά ταρώ ή άλλες κάρτες μαντείας. Η διάταξη αυτή, που παίρνει το σχήμα μιας πυραμίδας, χρησιμοποιείται για να δώσει μια σαφή και σφαιρική ερμηνεία σε διάφορες ερωτήσεις, βοηθώντας τον ερμηνευτή να δει την εξέλιξη των καταστάσεων από το παρελθόν προς το μέλλον.

Τρόπος Διάταξης
Στην απλούστερη μορφή της, η πυραμίδα αποτελείται από 10 κάρτες, που τοποθετούνται με τον εξής τρόπο:

  1. Πρώτη γραμμή (1 κάρτα στην κορυφή) αντιπροσωπεύει το τελικό αποτέλεσμα.
  2. Δεύτερη γραμμή (2 κάρτες κάτω από την πρώτη) υποδεικνύει τις συνθήκες που οδηγούν στο τελικό αποτέλεσμα.
  3. Τρίτη γραμμή (3 κάρτες) ερμηνεύει τις συνθήκες που αφορούν το παρόν και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το άτομο.
  4. Τέταρτη γραμμή (4 κάρτες στη βάση της πυραμίδας) αναφέρεται στο παρελθόν και τους παράγοντες που έφεραν το άτομο στην τρέχουσα κατάσταση.
Ερμηνείες
  • Πρώτη γραμμή (Η Κορυφή της Πυραμίδας - Τελικό Αποτέλεσμα): Αυτή η κάρτα δείχνει τι πρόκειται να συμβεί ή τι μπορεί να είναι η τελική έκβαση της κατάστασης. Είναι η πιο σημαντική κάρτα στο ρίξιμο, καθώς συνοψίζει το αποτέλεσμα των γεγονότων που αποκαλύπτονται από τις άλλες κάρτες.
  • Δεύτερη γραμμή (Μελλοντικές επιρροές): Αυτές οι δύο κάρτες δείχνουν τις συνθήκες και τα γεγονότα που οδηγούν στο αποτέλεσμα. Μπορεί να φανερώνουν ανθρώπους, γεγονότα ή εσωτερικές καταστάσεις που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη.
  • Τρίτη γραμμή (Παρόν): Οι τρεις αυτές κάρτες φανερώνουν το παρόν του ερωτώντος, τις προκλήσεις, τα εμπόδια και τις ευκαιρίες που έχει μπροστά του. Μπορούν να φωτίσουν το πώς αισθάνεται, τις σκέψεις του ή τους παράγοντες που τον επηρεάζουν.
  • Τέταρτη γραμμή (Παρελθόν): Αυτές οι κάρτες αναφέρονται σε καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες μπορεί να είναι θετικές ή αρνητικές, και να συνεχίζουν να επηρεάζουν το παρόν του ατόμου.
Ερμηνευτική Προσέγγιση
  • Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον: Η πυραμίδα δείχνει μια σαφή πορεία από το παρελθόν προς το μέλλον. Το παρελθόν δίνει το πλαίσιο, το παρόν προσφέρει την κατανόηση της κατάστασης και το μέλλον προβάλλει το αποτέλεσμα.
  • Προσωπικές και εξωτερικές επιρροές: Οι κάρτες μπορούν να ερμηνευτούν τόσο ως εξωτερικές καταστάσεις όσο και ως εσωτερικές διεργασίες του ατόμου, ανάλογα με την ερώτηση και τη φύση της κάρτας.
Το ρίξιμο της Πυραμίδας θεωρείται ευέλικτη και διαφωτιστική μέθοδος που επιτρέπει μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα και ερωτήματα που αφορούν το άτομο, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του ζητήματος από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990