Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και το σκληρό παιγνίδι της Παγκόσμιας «ΕΛΙΤ» 2-9-2024

Η επιστροφή του Πλούτωνα στο 10ο κατά σειρά Ζώδιο –τον Αιγόκερω- που αφορά τις ανώτερες κοινωνικές ομάδες και τη διαχείριση των κοινών από τους λίγους και εκλεκτούς, έχει φέρει τα πάνω κάτω στις κοινωνίες και οικονομίες και στις εξελίξεις.

Οι εποχές «αγρίεψαν» με την παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθώς οι Ηγεσίες πρόβαλλαν το σκληρό τους πρόσωπο και έννοιες όπως δημοκρατία, ελευθερία κλπ έχουν περάσει σε έναν έλεγχο και περιορισμό.  
Φαίνεται πως ο Πλούτωνας –Κυβερνήτης του Σκορπιού- εκτός της μυστικότητας στα σχέδια στην διακυβέρνηση στη Δύση, φέρνει σε συνεργασία εξουσίες με Τράπεζες ή μία διευκόλυνση απ’ το πρώτο μέρος στο δεύτερο εις βάρος των κοινωνιών.
Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από 2 Σεπτεμβρίου 2024 02:57 π.μ. μέχρι 20 Νοεμβρίου 2024 01:42 π.μ. αναμορφώνει την έννοια της πολιτικής, της διαχείρισης των κοινών, των δημοσίων διοικήσεων στις περισσότερες περιοχές του Πλανήτη μας προκαλώντας ανακατατάξεις απ’ τα θεμέλια του συστήματος και στις περισσότερες των περιπτώσεων θα φέρει καθεστώτα απολυταρχίας, ενώ ακόμα και τα ποιο φιλελεύθερα ή ακόμα και «αριστερά» συστήματα εξουσιών θα είναι σκληρότερα απλά θα φορούν προσωπείο για να είναι αποδεκτά στο ξεκίνημά τους.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της επιστροφής του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε σχέση με το Ωροσκόπιό σας, καλέστε στο 14990.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990