Μάθετε πώς να υπολογίζετε την αριθμολογία της κατοικίας σας

14990
Έχετε σταματήσει ποτέ να σκεφτείτε την ενεργειακή έννοια του σπιτιού σας σύμφωνα με τη μελέτη της αριθμολογίας;

Η αριθμολογία του σπιτιού μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τις επιρροές που ασκεί ο τόπος όπου ζείτε στη ζωή σας.

Μέσα από αυτή την αρχαία πρακτική, είναι δυνατό να κατανοήσετε τις δονήσεις και τις ενέργειες που διαπερνούν το περιβάλλον όπου ζείτε. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τη συναρπαστική τέχνη της οικιακής αριθμολογίας και θα ανακαλύψουμε πώς μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά σας . Συνεχίστε να διαβάζετε και μάθετε περισσότερα για το θέμα!

Τι είναι η αριθμολογία του σπιτιού;
Η οικιακή αριθμολογία είναι μια πρακτική που αποδίδει νόημα και ερμηνεία στους αριθμούς που σχετίζονται με ένα ακίνητο - το οποίο μπορεί να είναι σπίτι, διαμέρισμα, εξοχική κατοικία, γη, ακόμη και εμπορικές και επιχειρηματικές εγκαταστάσεις. Αυτή η μελέτη βοηθά στην κατανόηση της ενέργειας του τόπου και στην ευθυγράμμισή της με τους στόχους των κατοίκων.

Ποιες είναι οι επιρροές της οικιακής αριθμολογίας;
Η αριθμολογία του σπιτιού μπορεί να επηρεάσει διάφορες πτυχές, από τις σχέσεις μέχρι την επαγγελματική επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων υγείας - ειδικά μετά τη φάση της πανδημίας, όταν εξερράγη η ανάγκη για εργασία εξ αποστάσεως.

Κάθε αριθμός έχει μια μοναδική ενέργεια και αναλύοντας την αριθμολογία του σπιτιού σας, μπορείτε να αποκαλύψετε τα χαρακτηριστικά του και να κατανοήσετε πώς μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή και την ευημερία σας.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Πώς να υπολογίσετε την αριθμολογία του σπιτιού;
Για να υπολογίσετε την αριθμολογία του σπιτιού σας, πρέπει να αθροίσετε όλους τους αριθμούς της πλήρους διεύθυνσης και να μειώσετε τον τελικό αριθμό σε ένα μονοψήφιο (μεταξύ 1 και 9).

Δεδομένου ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι στέγασης, ακολουθούν μερικά παραδείγματα που θα διευκολύνουν τον υπολογισμό σας:
Numerology Αριθμολογία
Πώς να υπολογίσετε την αριθμολογία του σπιτιού
Numerology Αριθμολογία
Πώς να υπολογίσετε την αριθμολογία διαμερισμάτων

Σημείωση : Οι διευθύνσεις όπου η παρτίδα, ο πύργος ή το μπλοκ είναι γράμματα ή ονόματα πρέπει να μετατραπούν σε αριθμούς ακολουθώντας τον παρακάτω πίνακα:
Numerology Αριθμολογία
Έννοια της αριθμολογίας του σπιτιού
Τώρα ας εξερευνήσουμε ορισμένα χαρακτηριστικά και σημεία προσοχής των αριθμών στην αριθμολογία του σπιτιού:

Σπίτι με ενέργεια 1
Ένα σπίτι που συμβολίζει την ατομικότητα, την ηγεσία και την καινοτομία. Οι ενέργειες ενθαρρύνουν την αυτονομία και την επιδίωξη προσωπικών στόχων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στις τάσεις προς τον εγωισμό και την απομόνωση. Ιδανικό σπίτι για singles. Στην περίπτωση των ζευγαριών και των οικογενειών, προσπαθήστε να τονώσετε τις σχέσεις μεταξύ όλων των μελών του νοικοκυριού.

Σπίτι με ενέργεια 2
Ένα σπίτι που συμβολίζει την αρμονία, την αγάπη και τη συνεργασία. Ιδανικό για άτεκνα ζευγάρια ή φίλους που μοιράζονται τον ίδιο χώρο (μεταξύ 2 ατόμων). Αυτή η ενέργεια ευνοεί τη συναισθηματική ανταλλαγή και το να μοιράζεστε τη ζωή μαζί. Η ενέργεια ευνοεί την ευγένεια, τη διπλωματία και την ομαδική εργασία, για παράδειγμα στον καταμερισμό των καθηκόντων. Το σημείο προσοχής είναι να είστε προσεκτικοί με τις συγκρούσεις και τις συναισθηματικές εξαρτήσεις και τη διαμονή. Ανεξάρτητα από το πόσα άτομα ζουν στο σπίτι με ενέργεια 2, είναι σημαντικό να καλλιεργηθεί η συνεργασία και η ευελιξία μεταξύ όλων.

Σπίτι με ενέργεια 3
Ένα σπίτι δημιουργικότητας, έκφρασης και επικοινωνίας. Είναι για όσους θέλουν να δέχονται φίλους, να οργανώνουν πάρτι, για ζευγάρια με 1 παιδί, κοιτώνες πανεπιστημίου κ.λπ. (3 άτομα επί τόπου). Η ενέργεια αυτού του σπιτιού είναι η κίνηση, η χαρά και η επέκταση, καθώς διεγείρει την καλλιτεχνική έκφραση και την κοινωνική αλληλεπίδραση. Ιδανικό για όσους βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρειάζονται να δημιουργήσουν διασκεδαστικά σενάρια, όπως οι YouTubers. Προσοχή όμως στην υπερβολική διασπορά και την επιπολαιότητα. Απαιτείται συγκέντρωση και πειθαρχία.

Σπίτι με ενέργεια 4
Αν και ο αριθμός 4 συμβολίζει τη σταθερότητα, για πολλούς αριθμολόγους, ειδικά από την κινεζική κουλτούρα, τόσο σε σπίτια όσο και σε επιχειρήσεις, αυτή η δόνηση ΔΕΝ θεωρείται καλή, καθώς παράγει ενέργεια σκληρής δουλειάς, αλλά όχι ευημερούσα. Οι ενέργειες γίνονται πιο στάσιμες και μπορεί να φέρουν διάφορα φυσικά προβλήματα (δομικά του ακινήτου) σε συγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων. Επιπλέον, μπορεί να αντηχεί σε χρηματική ενέργεια, προκαλώντας τους κατοίκους να γίνονται μικροπρεπείς, να θησαυρίζουν ή να ευνοούν το χρέος. Το ιδανικό είναι να γίνει μια δονητική αλλοίωση του σπιτιού, προσθέτοντας ένα γράμμα σύμφωνα με τον Πυθαγόρειο πίνακα για να επιτευχθεί ο ενεργειακός στόχος των κατοίκων.

Σπίτι με ενέργεια 5
Ένα σπίτι με αλλαγές, εποχές και ελευθερία. Ιδανικό για άτομα που δεν μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ακίνητο, για να έχουν έναν πιο αυτόνομο και νομαδικό τρόπο ζωής, έξω από τη ρουτίνα που ζουν οι περισσότεροι. Αυτό το σπίτι είναι επίσης ιδανικό για όσους νοικιάζουν για εποχές, όπως ακίνητα στην παραλία, αγροκτήματα και συστήματα Airbnb. Και για όσους θέλουν να πουλήσουν το ακίνητο, απλώς διορθώστε την αρίθμηση στο 5 και η αριθμολογία «επιταχύνει» τη διαδικασία πώλησης ή ενοικίασης. Επιστρέφοντας σε όσους ζουν σε ένα σπίτι με ενέργεια 5, να ξέρετε ότι αυτός ο αριθμός ενθαρρύνει μια ποικιλία εμπειριών και μια συνεχή αναζήτηση για καινοτομίες. Είναι άνθρωποι που πάντα μετακινούν έπιπλα ή ανανεώνουν διακοσμητικά. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγουν παρορμητικές συμπεριφορές και συναισθηματικές αστάθειες. Θα πρέπει να αναζητούν ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα.

Σπίτι με ενέργεια 6
Σπίτι γλυκό σπίτι. Είναι το παραδοσιακό στυλ της οικογένειας. Όλη η οικογένεια ενώθηκε και μαζεύτηκε για έναν και μόνο σκοπό. Είναι το σπίτι των κυριακάτικων μεσημεριανών, της γιαγιάς, της μεγαλόκαρδης μητέρας, των κατοικίδιων κ.λπ. Η ενέργεια προάγει την αγάπη, τη στοργή, την αλληλεγγύη και τη συναισθηματική άνεση. Ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ή να αυξήσουν την οικογένεια. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αποφύγετε την υπερπροστασία, τις συναισθηματικές ευαισθησίες και την υπερβολή. Είναι απαραίτητο να σεβόμαστε ο ένας τον χώρο και την ατομικότητα του άλλου και να φεύγουμε περιστασιακά από το σπίτι.

Σπίτι με ενέργεια 7
Το σπίτι είναι ένα καταφύγιο ενδοσκόπησης, πνευματικότητας και γνώσης. Ενέργεια που ευνοεί όσους αγαπούν να μελετούν, να έχουν μια βιβλιοθήκη ή ένα γραφείο γεμάτο βιβλία, έναν χώρο για διαλογισμό και θεϊκή σύνδεση. Ταιριάζει σε περισσότερα πνευματικά, επαγγελματικά και μεθοδικά προφίλ. Καθώς το 7 είναι ο αριθμός της τελειότητας, το σπίτι πρέπει να είναι σε τέλεια τάξη και γεωμετρική αρμονία. Όλα τα σπίτια έχουν το πνευματικό «δώρο» τους, αλλά είναι το σπίτι 7 που φέρνει την ενέργεια της αυτογνωσίας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αποφύγετε την απομόνωση αναζητώντας ισορροπία μεταξύ του εσωτερικού κόσμου (το σπίτι του καταφυγίου σας) και του εξωτερικού κόσμου (αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους και πολιτισμούς).

Σπίτι με ενέργεια 8
Το σπίτι του πλούτου και του ορθολογισμού. Είναι το κέντρο της αφθονίας και της υλικής επιτυχίας με τη δόνηση της ευημερίας. Ιδανικό για όσους αγαπούν την πολυτέλεια και την επίδειξη. Για συγκεντρωμένους και φιλόδοξους ανθρώπους. Καλή δόνηση για τις εταιρείες, το εμπόριο και για όσους εργάζονται από το σπίτι, ωστόσο, μια αριθμητική αξιολόγηση είναι απαραίτητη για να γνωρίζουμε εάν το 8 δονείται θετικά για όλους τους κατοίκους ή για το προφίλ της εταιρείας κ.λπ. Ωστόσο, αυτό το σπίτι απαιτεί εξαιρετική ευημερία, δηλαδή τίποτα σπασμένο, βρώμικο, ακατάστατο, ραγισμένο, βουλωμένο κ.λπ. Και το πιο σημαντικό: οι κάτοικοι πρέπει να έχουν ευημερούσες συμπεριφορές. Κανένα παράπονο, χρέος, αδικίες και επιδείξεις κάτι που δεν υπάρχει ή δεν μπορεί να υπάρξει. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Σπίτι με ενέργεια 9
Ο οίκος της συμπόνιας, ως ενέργεια 9 ευνοεί την αναζήτηση για εξυπηρέτηση των άλλων. Ιδανικό για ηλικιωμένους που έχουν εργαστεί σκληρά στη ζωή τους και τώρα είναι πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν και να συμβουλεύσουν τους άλλους. Είναι το σπίτι των ζητιάνων. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ζητούν κάποιου είδους βοήθεια. Αυτή η οικιακή αριθμολογία είναι καλή για θρησκευόμενους και πνευματικούς ανθρώπους, που ασκούν συμπόνια και καλωσορίζουν πολύ. Είναι ένας καλός αριθμός για ΜΚΟ, γηροκομεία και εκκλησίες. Όσοι ζουν σε ένα σπίτι με ενέργεια 9 πρέπει να είναι προσεκτικοί με την απομόνωση, τη συναισθηματική υπερφόρτωση, να αποφεύγουν τα χρέη και την έλλειψη προσωπικών πόρων και να μην παραμελούν την προσωπική φροντίδα του εαυτού τους. Πρέπει να βρουν μια ισορροπία ανάμεσα στο να δίνουν και να λαμβάνουν.

Είναι δυνατή η αλλαγή της δόνησης της αριθμολογίας του σπιτιού;
Ναι, είναι δυνατόν να γίνουν αριθμητικές διορθώσεις ευθυγραμμίζοντας την αριθμολογία του σπιτιού με τους στόχους των κατοίκων και έτσι εξισορροπώντας τις ενέργειες του σπιτιού. Αυτό συμβαίνει επειδή η μελέτη βασίζεται στην ενεργειακή επιρροή που αποδίδεται στους αριθμούς.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να κάνουμε αλλαγές για κανένα λόγο ή οποιαδήποτε στιγμή. Σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας. Να θυμάστε ότι οτιδήποτε είναι ενέργεια και συχνότητα μπορεί να έχει άμεσο ή καθυστερημένο αποτέλεσμα.

Ακολουθούν ορισμένες παρατηρήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε μια αριθμητική αλλαγή στην ιδιότητα:
  • Μάθετε πόσοι άνθρωποι ζουν στο ίδιο μέρος και ποιοι είναι οι στόχοι για να είναι όλοι σε αρμονία.
  • Εάν πρόκειται για γραφείο στο σπίτι και τι είδους εργασία κάνει το άτομο επί τόπου.
  • Εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα σπίτια στο ίδιο οικόπεδο/τοποθεσία, λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε σπίτι έχει την ιδιαίτερη συχνότητά του.
  • Αν πρόκειται για κατοικία, ενοικίαση, εποχική, και για επαγγελματικούς σκοπούς.
Επομένως, πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία αριθμολόγο για να αξιολογήσετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

Συμβουλές για ένα αρμονικό σπίτι
Ανεξάρτητα από την αριθμολογία του σπιτιού, η γνώση και οι ενεργητικές αλλαγές δεν ωφελούν εάν το άτομο ή οι άνθρωποι δεν κάνουν προσπάθεια να ζήσουν καλά μεταξύ τους.

Κάθε σπίτι είναι μοναδικό και κάθε άτομο έχει την προσωπικότητά του, τους στόχους της ζωής του και την ελεύθερη βούλησή του. Η αριθμολογία του σπιτιού είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την κατανόηση των παρόντων δονήσεων, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται ως οριστική πρόταση. Επομένως, εναπόκειται σε κάθε άτομο να εργαστεί ενεργά για να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο και αρμονικό περιβάλλον.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990