Αισθηματικά Ταρώ 28/9-29/9/2024

Για Σαββατοκύριακο 28/9-29/9/2024 


Για Σάββατο 28/9/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Αφήστε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Το ότι προσφέρατε, το πόσο αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί δεν σας το ζήτησε κανείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αντιθέσεις απ’ τη μία σας απομακρύνουν και απ’ την άλλη κάνουν τη σχέση σας ενδιαφέρουσα. Κάντε προσπάθειες να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε ενδέχεται να βγουν προς τα έξω. Ωστόσο οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση.

ΛΕΩΝ
Αν είστε αδέσμευτοι, κάποια φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ευτυχία σας, φαίνεται να σας συστήσουν με κάποιο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής βραδιάς. Η γοητείας σας δεν περνά απαρατήρητη.
Αισθηματικά Ταρώ 28/9-29/9/2024
ΖΥΓΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί Τοξότες συνειδητοποιούν πως η ερωτική ευτυχία αν δεν τους χτύπησε την πόρτα, είναι σίγουρο πως βρίσκεται καθ’ οδόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θαυμάσια προβλέπεται η μεταξύ σας συμβίωση, αρκεί να δεχτείτε πως εκδηλώνετε με διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματά. Βελτιώστε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην διστάζετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Το πρόσωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας, επιδιώκει μια ρομαντική συνάντηση μαζί σας!

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συγκυρίες της μέρας σας κάνουν γοητευτικούς! Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η μεταξύ σας επικοινωνία με τον αγαπημένο σας.


Για Κυριακή 29/9/2024

ΚΡΙΟΣ
Τα μοιραία πάθη και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν τον αισθηματικό σας κόσμο. Εύνοια προκύπτει σε δεσμούς ή εφήμερες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Η επικοινωνία σας με το σύντροφο, προβλέπεται να είναι θαυμάσια!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην απογοητεύεστε απ’ τις διακυμάνσεις της συμπεριφοράς του συντρόφου. Μην στρέφετε το βλέμμα σας αλλού… έχετε πολλά να δώσετε ο ένας στον άλλον.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αφήνετε την καθημερινότητα να επιφέρει μία νότα ανίας. Επιχειρήστε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Αυτό που χρειάζεστε είναι Αγάπη. Η ζωή σας ανταμείβει. Αυτό σας ψιθυρίζουν τα σημερινά δεδομένα φέρνοντας σας καινούργια πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Η στάση σας, βοηθά πραγματικά τη σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα που εισβάλλουν στη σχέση σας. Να είστε ξεκάθαροι στο τι θα θέλατε ο ένας απ’ τον άλλον και τι σας ενοχλεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία και επαφή με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα κερδίστε ο ένας την εκτίμηση του άλλου, το σεβασμό και τα συναισθήματα, αν τολμήσετε να προβάλετε τα ψυχικά σας χαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφιερώστε το χρόνο σας φίλοι μου τη σημερινή μέρα σε εσάς και στο σύντροφό σας. Φορτώστε τις μπαταρίες σας και αφεθείτε. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας και απολαύστε στιγμές που τελευταία σας έχουν λείψει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990