Αισθηματικά Ταρώ 27/9/2024


Για Παρασκευή 27/9/2024


ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεστε πως ο έρωτας σας απελευθερώνει. Εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφο, που και αυτός έχει διάθεση για έντονες στιγμές!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχήσει και εσείς θα  εγκαταλείψετε μέρος του ορθολογισμού σας. Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το Σύμπαν …συνωμοτεί και πάλι απόψε το βράδυ φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει και ζήστε έντονα μαζί του!

ΛΕΩΝ
Η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη. Δέχεστε θετικά σχόλια για την εμφάνισή σας και κερδίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους με τον αγαπημένο/η σας, παραδεχτείτε πως τον κουράσατε. Κάντε οτιδήποτε για την εξομάλυνση της σχέσης σας.
Αισθηματικά Ταρώ 27/9/2024

ΖΥΓΟΣ
Η ρουτίνα της καθημερινότητας και το άγχος σας για τα οικονομικά σας έχει κουράσει. Βρείτε τρόπους να περνάτε ευχάριστα τις ώρες που είστε μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια περιπέτεια. Η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε εξωτερική επίδραση που μπορεί να φέρει αρνητικά επακόλουθα στη σχέση σας. Θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συναναστροφές σας, οι φιλίες και οι κοινωνικές σας σχέσεις, σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα τυχόν συναισθηματικά σας προβλήματα. Διασκεδάστε.

ΙΧΘΕΙΣ
Σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Πλησιάσετε το σύντροφο και ξεχάστε τις διαφορές και τα εμπόδια που υπήρξαν μεταξύ σας.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990