Αισθηματικά Ταρώ 7/9-8/9/2024

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr

Για Σαββατοκύριακο 7/9-8/9/2024 


Για Σάββατο 7/9/2024

ΚΡΙΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα βοηθούν την ερωτική σας ζωή! Μην διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του έρωτά σας, είναι ένα μία τέχνη την οποία γνωρίζετε!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αδέσμευτοι φαίνεται να υποκύπτουν στη γοητεία κάποιου ατόμου που τους φλερτάρει από καιρό. Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νοητική και η συναισθηματική σας κατάσταση φαίνεται να είναι ταραγμένες κατά τη διάρκεια της μέρας και τα πάθη σας ενδέχεται να γίνουν ανεξέλεγκτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είστε ένθερμοι και εκδηλωτικοί κερδίζοντας με το πρώτο την εκτίμηση και τα συναισθήματα του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, και κάποιες προκλήσεις απ’ το αντίθετο φύλο, θα σας υπενθυμίσουν την ανάγκη σας για έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Αναζητήστε την ευτυχία στο παρόν και προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Αισθηματικά Ταρώ 7/9-8/9/2024
ΖΥΓΟΣ
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της μέρας στους περισσότερους του ζωδίου σας, που θα αισθανθούν την παρουσία του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονα συναισθήματα, ανατρεπτικές διαθέσεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο, θα υπάρξουν κάποιες στιγμές. Μην «τραβάτε το σχοινί» στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συγκυρίες και οι συνθήκες σήμερα, σας κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς. Με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσετε να ζήσετε σήμερα ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι συνθήκες, υπόσχονται ευχάριστες στιγμές στους δεσμευμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται για εσάς αρκετές ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιοι Ιχθείς θα δώσουν ένα οριστικό τέλος στο δεσμό τους. Οι υπόλοιποι για να μην έχουν προβλήματα ας βρουν τρόπο να ανανεώσουν τη σχέση τους.

Για Κυριακή 8/9/2024

ΚΡΙΟΣ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας θα είναι ευχάριστη και εσείς εμφανίζεστε συναισθηματικοί εκφράζοντας καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου για να μην υπάρξουν μεταξύ σας καβγαδάκια.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε να ζήσετε το ‘τώρα‘ ευχάριστα και μην έχετε ανασφάλειες που στο τέλος θα σας κάνουν κουραστικούς στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Η επιθυμία σας για έρωτα θα είναι ανεβασμένη. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας. Εκδηλώστε την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει ψυχικές διαταραχές στην σχέση σας εξαιτίας της τάσης του ενός ή του άλλου για εξουσία στη σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνήστε ή συναντήστε τον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά. Με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια σας είναι βέβαιο πως θα τον γοητεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην μεταφέρετε τα προβλήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκφράστε τα αισθήματά σας και παραμερίστε κάθε ιδέα και προκατάληψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήστε πίσω σας τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν στη σχέση σας και μην δεσμεύετε το σύντροφό σας με τη δεσποτική σας συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές σας χαρίζει η μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φανείτε προσεχτικοί αγαπητοί μου φίλοι και φυλάξτε τη σχέση σας με τον αγαπημένο/η σας από το κουτσομπολιό του περιβάλλοντος.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας αναμένεται αρκετά ευχάριστη.  Ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε μία ευχάριστη έκπληξη απ’ τον αγαπημένο σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990