Αισθηματικά Ταρώ 6/9/2024

Αισθηματικά Ταρώ 6/9/2024
Για Παρασκευή 6/9/2024


ΚΡΙΟΣ
Για να μην προκύψουν προβλήματα βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις καταπιέσεις σας και διοχετεύστε τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης σας απωθημένα και συμπλέγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά μία θετική εικόνα προς το περιβάλλον και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτο-έκφρασή σας, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε θέματα σχέσεων. Σήμερα προκύπτουν έξοδα για κάποιες απολαύσεις.

ΛΕΩΝ
Η μέρα είναι κατάλληλη για να απομακρυνθείτε από τις προσωπικές σας εμπειρίες και να στρέψετε προσωρινά το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο. Εκδηλώστε το ρομαντισμό και τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Η στάση σας, επηρεασμένοι από τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο δεσμό σας δεν σας επιτρέπει να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την σημερινή ημέρα θα μπορέσετε να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα πιστεύετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας κατανοεί. Η διαστρέβλωσή της αλήθειας από μέρους σας, σας κάνει απόμακρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή ημέρα προβλέπεται να είναι η σημερινή για τα αισθηματικά σας. Αφιερώστε το βράδυ το χρόνο σας στο σύντροφό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα είναι δύσκολη. Προσέξτε φίλοι μου τη στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας και μην τον θεωρείτε ως κάτι το δεδομένο.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συγκυρίες σήμερα κάνουν τις δικές τους προσπάθειες για να συνδέσουν έμμεσα τα αισθηματικά σας με τα επαγγελματικά.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990