Αισθηματικά Ταρώ 4/9/2024

Αισθηματικά Ταρώ 4/9/2024

Για Τετάρτη 4/9/2024


ΚΡΙΟΣ
Ερωτική ατμόσφαιρα θα επικρατήσει στη σχέση σας! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται ξεχνώντας τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να διασκεδάζει με κάποια παλιά γνωριμίας. Ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη για την ανάπτυξη μιας σεξουαλικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα δώσετε έμφαση κατά τη διάρκεια της μέρας στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφος θα σας βοηθήσει αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθηματικά φίλοι μου, μάλλον θα είστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!

ΛΕΩΝ
Μία αβεβαιότητα και σύγχυση επικρατεί στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας υποβάλλοντας την ιδιοσυγκρασία σας σε ένα τεστ αντοχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δείτε και τα προβλήματα του συντρόφου. Ίσως είναι πιο σημαντικά από τα δικά σας. Μην πιστεύετε σε πράγματα που υπάρχουν στη φαντασία σας.

ΖΥΓΟΣ
Αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω των γνωριμιών σας. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες φαίνεται να σας βοηθούν να εκφραστείτε, να έλξετε το πρόσωπο που επιθυμείτε και να αυξήσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα βελτιώνει κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή. Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα προκαλείτε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια. Εάν αναζητάτε σύντροφο ή εραστή φανείτε προσεχτικοί στις ερωτικές σας επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιοι θα έχουν αισθηματική συνάντηση κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, φροντίζοντας να μην το μάθει κανείς… γιατί κάποιους λόγους.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποδράστε με τον αγαπημένο σας και εκδηλώστε την αγάπη και τη ρομαντική σας διάθεση. Γλυκές στιγμές θα γεμίσουν το βράδυ σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990