Αισθηματικά Ταρώ 3/9/2024

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Για Τρίτη 3/9/2024


ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας για τις οποίες ευθύνεστε με τα παράπονα και τον υπέρμετρο εγωισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά τις δημιουργικές και εκφραστικές του ικανότητες. Εγκαρδιότητα θα υπάρξει και απ’ τα δύο μέρη στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αυτοανάλυση θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε στο δεσμό σας. Γεγονός είναι ότι καταλαβαίνετε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σχέση σας θα βρεθεί στο προσκήνιο. Κάποια "κριτική" από εκείνον για τα ενδιαφέροντά σας, θα σας προκαλέσει ένα αίσθημα αγανάκτησης.

ΛΕΩΝ
Αν χειριστείτε σωστά τα θέματα που κλονίζουν τη σχέση σας, τότε η μέρα θα είναι γεμάτη ικανοποιήσεις και θα υπάρξει σύσφιξη του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα ενθαρρύνεται η χαρούμενη, αισιόδοξη και ευδιάθετη ψυχοσύνθεση σας και εσείς πλημμυρίζεστε από συναισθήματα.
Αισθηματικά Ταρώ 3/9/2024

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα γίνεστε ελκυστικότεροι στο αντίθετο φύλο. Το βράδυ απαιτείται προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σχέσεις και στον έγγαμο βίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε κάποιο άτομο απ’ την παρέα σας. Σήμερα προβλέπεται να περάσετε ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποιες δυσκολίες. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματα και άτομα που θα σας εκμεταλλευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και έλλειψη αυτοσυγκράτησης φαίνεται να έχετε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αισθανθείτε τη συμπαράσταση του συντρόφου σας. Προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Διασκεδάστε και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που εκτιμά τα συναισθήματά σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990