Αισθηματικά Ταρώ 2/9/2024

Μαρία Μιχαήλου - Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Για Δευτέρα 2/9/2024


ΚΡΙΟΣ
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφό σας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθηματικά, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις το βράδυ με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υποχωρήστε κάποτε και εσείς, αν θέλετε να ξεπεραστούν τα προβλήματα της σχέσης σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού σας.
Αισθηματικά Ταρώ 2/9/2024

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιοι αδικαιολόγητοι φόβοι, σχετικά με μία προσωπική σας σχέση, να εισβάλλουν στη σκέψη σας. Απομακρύνετέ τους είναι αβάσιμοι!

ΛΕΩΝ
Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα. Αντισταθείτε στις επιθυμίες και στον εγωισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε εγωιστική διάθεση.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα θα αυξήσει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας. Τα δεδομένα της μέρας, σας βοηθούν να εκφραστείτε με τον τρόπο σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, φαίνεται να εξοργίζει τον αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σήμερα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες και σας βοηθά να τα εκφράσετε. Αρμονική θα είναι η συμβίωσή σας με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε κυριαρχία ή σας ανήκουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σκηνικό της μέρας, φαίνεται να σας παροτρύνει σε νέες γνωριμίες. Εκφράστε άφοβα συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ
Διαχωρίστε το συντομότερο κάποια πράγματα που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να σας δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990