Νεκροί από την καταιγίδα Boris στην Αυστρία

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Κοσμική Αστρολογία η Μαρία Μιχαήλου προέβλεψε τις καταστροφικές πλημμύρες σε Αυστρία και Κεντρική Ευρώπη, το απόσπασμα ΕΔΩ 37:09


Τεράστιες καταστροφές αφήνει πίσω της η κακοκαιρία "Μπόρις", η οποία έπληξε τις προηγούμενες ημέρες Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία αλλά και την Αυστρία.
Εικόνες βιβλικής καταστροφής προκάλεσε στην κεντρική Ευρώπη το ξέσπασμα της κακοκαιρίας Boris το Σαββατοκύριακο, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται συνεχώς από τις πλημμύρες.

Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 16 νεκροί, ενώ τα περισσότερα θύματα εντοπίστηκαν σε Τσεχία, Πολωνία και Αυστρία.

Στην Τσεχία, ένα άτομο πνίγηκε σε ρέμα κοντά στην πόλη Μπρούνταλ στα βορειοανατολικά, ενώ επτά άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Πολωνία, αν και εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου σε τουλάχιστον μία περίπτωση.

Και στη βορειοανατολική Αυστρία, δύο άνθρωποι ηλικίας 70 και 80 ετών έχασαν τη ζωή τους. Ο ένας εξ αυτών, κάτοικος της πόλης Höbersdorf, εκτιμάται ότι πνίγηκε όταν προσπαθούσε να αντλήσει νερό από το διαμέρισμά του, σύμφωνα με τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990