Ο Άρης στον Καρκίνο 4/9/2024

Ο Άρης στον Καρκίνο 4/9/2024
Συναισθηματική ένταση, κόντρες οικογενειακές, δραστηριότητα που σχετίζεται με ακίνητα.
Συνεχίζοντας ο δυναμικός Άρης το ταξίδι του στον Ζωδιακό, περνά στις 4/9/2024 και ώρα 22:46 όπου θα παραμείνει μέχρι 4/11/2024 06:11 π.μ. στο Ζώδιο του Καρκίνου.

Ο Άρης απ’ το Ζώδιο του Καρκίνου, εκδηλώνει την αρνητική του μορφή όπου ενδέχεται να φέρει προστριβές οικογενειακές εξαιτίας δικτατορικής συμπεριφοράς στο σπίτι και ταυτόχρονα και μεγάλη ανασφάλεια αλλά και ατυχήματα μέσα στο σπίτι.
Στο Ωροσκόπιο της Ελλάδας (3.2.1830 12.00 μ.μ. Αθήνα) η διέλευση του Άρη απ’ τον 2ο και 3ο οίκο θα φέρει οικονομική δράση, ένταση σε οικονομικά, αρνητικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις, ενώ απ’ τον 3ο οίκο θα φέρει προβλήματα στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις και πιθανά ατυχήματα. 
Απ’ αυτή τη θέση ο Άρης θα ευνοήσει πρωτίστως Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς αλλά και Ταύρους, Παρθένους να επιβληθούν ενώ θα αυξήσει και τη σωματική τους ενέργεια και τη σεξουαλική τους διάθεση. Όλα αυτά ακούγονται θετικά, αρκεί να μην αισθανθούν αντίσταση και αντίδραση στα «θέλω» τους, γιατί τότε δε θα διστάσουν να επιβληθούν με όποιο αποτέλεσμα ή διένεξη προκύψει.
Αρνητική θα αποδειχθεί η παρουσία αυτού του μαχητικού πλανήτη απ’ τον Καρκίνο για : Κριούς όπου αναμένεται μία «πολεμική ατμόσφαιρα» στο ίδιο τους το σπίτι, Ζυγούς που θα διαπιστώσουν εντάσεις στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, Αιγόκερους όπου θα διαπιστώσουν ένταση στις σχέσεις τους.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τον Καρκίνο θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990