Ζήλια και Εκδίκηση στα Gay Ζευγάρια: Αστρολογικές Συγκρούσεις και Αντιδράσεις

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Πώς τα ζώδια αντιδρούν στη ζήλια και την εκδίκηση:

Κριός (Φωτιά): Ο Κριός, όταν ζηλεύει, μπορεί να γίνει παρορμητικός και εκρηκτικός. Αν αισθανθεί προδομένος, δεν θα διστάσει να αντιδράσει με ένταση και δράση. Είναι πιθανό να εκδικηθεί ανοιχτά, με άμεση αντιπαράθεση ή ακόμα και να αναζητήσει άμεση επιβεβαίωση με κάποιον άλλον.

Ταύρος (Γη): Ο Ταύρος μπορεί να είναι πεισματάρης και κτητικός, και η ζήλια του είναι βαθιά συναισθηματική. Αν τον προδώσουν, θα αντιδράσει με εκδίκηση μέσα από την αποστασιοποίηση και τη σιωπή, ενώ μπορεί να κρατήσει μακροχρόνιες κακίες.

Δίδυμοι (Αέρας): Οι Δίδυμοι θα αντιδράσουν με έξυπνο και πονηρό τρόπο. Δεν θα επιτεθούν άμεσα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα και τις κοινωνικές τους δεξιότητες για να πληγώσουν το άλλο άτομο, δημιουργώντας εντάσεις μέσα από κουτσομπολιά ή φήμες.

Καρκίνος (Νερό): Ο Καρκίνος είναι βαθιά συναισθηματικός, και η ζήλια του μπορεί να μετατραπεί σε θλίψη ή εσωτερικό πόνο. Όταν όμως αποφασίσει να εκδικηθεί, θα το κάνει μέσα από το συναίσθημα, θυμίζοντας στο άλλο άτομο το πόσο το πλήγωσε, και μπορεί να επιδιώξει να το κάνει να νιώσει ενοχές.

Λέων (Φωτιά): Ο Λέων αγαπάει την προσοχή, και αν ζηλέψει, θα επιδιώξει να πληγώσει το άλλο άτομο επιδεικνύοντας την αξία του. Μπορεί να αναζητήσει την αναγνώριση από άλλους ή να δείξει ότι μπορεί να βρει καλύτερο σύντροφο, προσπαθώντας να προκαλέσει ζήλια πίσω.

Παρθένος (Γη): Ο Παρθένος μπορεί να γίνει κριτικός και επικριτικός όταν ζηλεύει. Θα αντιδράσει με κρύα λογική και θα προσπαθήσει να υποτιμήσει το άτομο που τον πλήγωσε, ενώ μπορεί να προσπαθήσει να το μειώσει μέσα από τις αδυναμίες του.

Ζυγός (Αέρας): Ο Ζυγός επιδιώκει την αρμονία, αλλά όταν ζηλέψει, μπορεί να γίνει παθητικο-επιθετικός. Μπορεί να παίξει παιχνίδια με το συναίσθημα, προσπαθώντας να κάνει το άλλο άτομο να αμφισβητήσει τις επιλογές του, αποφεύγοντας όμως άμεσες συγκρούσεις.

Σκορπιός (Νερό): Ο Σκορπιός είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο, και όταν νιώσει προδομένος, μπορεί να αναζητήσει βαθιά εκδίκηση. Θα χειραγωγήσει καταστάσεις για να πληγώσει το άλλο άτομο ψυχολογικά ή συναισθηματικά και μπορεί να κρατήσει κρυμμένα μυστικά που θα χρησιμοποιήσει σε κατάλληλη στιγμή.

Τοξότης (Φωτιά): Ο Τοξότης δεν ζηλεύει εύκολα, αλλά αν πληγωθεί, θα αντιδράσει επιδεικνύοντας την ανεξαρτησία του. Μπορεί να φύγει από τη σχέση χωρίς πολλές εξηγήσεις και να αναζητήσει την ελευθερία του σε άλλες περιπέτειες.

Αιγόκερως (Γη): Ο Αιγόκερως είναι πρακτικός και δύσκολα ζηλεύει, αλλά όταν προδοθεί, θα επιδιώξει να εκδικηθεί μέσα από το κοινωνικό του κύρος. Μπορεί να προσπαθήσει να καταστρέψει τη φήμη του άλλου ατόμου ή να το κάνει να νιώσει κατώτερο.

Υδροχόος (Αέρας): Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και αποστασιοποιημένος, αλλά όταν ζηλέψει, μπορεί να αντιδράσει με ψυχρή αδιαφορία. Η εκδίκησή του μπορεί να έρθει μέσα από την αποξένωση, κάνοντας το άλλο άτομο να νιώσει ότι έχει χάσει τον έλεγχο της σχέσης.

Ιχθύες (Νερό): Οι Ιχθύες θα πληγωθούν βαθιά όταν ζηλέψουν και μπορεί να γίνουν θύματα του ίδιου τους του συναισθήματος. Η εκδίκησή τους μπορεί να είναι παθητική, επιτρέποντας στο άλλο άτομο να πληγωθεί από τις συνέπειες των πράξεών του.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Zodiac and Negotiations

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990