Σελήνη Σε Τετράγωνο με τον Κρόνο 23.09.24

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990Planet Phones
Η Σελήνη στους Διδύμους σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο δημιουργεί μία ένταση που επηρεάζει τόσο τα συναισθήματα όσο και την επικοινωνία μας.

Αυτή η όψη φέρνει μαζί της εμπόδια, περιορισμούς και μια αίσθηση απογοήτευσης στις σχέσεις και την καθημερινότητα. Ας δούμε αναλυτικά τι μπορεί να φέρει αυτή η ενέργεια και πώς επηρεάζει τη διάθεση μας.

Τι σημαίνει αυτή η όψη;
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί μια αίσθηση απομάκρυνσης και ψυχρότητας, ενώ τα συναισθήματα γίνονται πιο δύσκολα να εκφραστούν. Ο Κρόνος, ως πλανήτης των περιορισμών και των δοκιμασιών, βάζει "φρένο" στη φυσική ροή της Σελήνης, κάνοντας τα συναισθήματά μας να φαίνονται βαριά και δυσκίνητα.

Η Σελήνη στους Διδύμους, από τη φύση της, είναι ελαφριά, ευκίνητη και επικοινωνιακή. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει μια αίσθηση βαρύτητας και ευθυνών που εμποδίζει αυτή την ελαφρότητα. Οι σχέσεις μπορεί να αισθάνονται απομακρυσμένες, ενώ η επικοινωνία μπορεί να γίνεται πιο δύσκολη και να περιλαμβάνει παρεξηγήσεις.

Πώς μας επηρεάζει στην καθημερινότητα;
Συναισθηματική απόσταση: Ενδέχεται να νιώσουμε πιο κλειστοί συναισθηματικά και να αποφύγουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ένα "πάγωμα" στις σχέσεις και να νιώσουμε ότι δεν λαμβάνουμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε από τους γύρω μας.
  • Δυσκολίες στην επικοινωνία: Με τη Σελήνη στους Διδύμους να θέλει να επικοινωνεί γρήγορα και ευέλικτα, ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς και δυσκολίες στην έκφραση. Μπορεί να νιώθουμε ότι τα λόγια μας δεν βγαίνουν όπως τα σκεφτόμαστε ή ότι οι άλλοι δεν μας κατανοούν σωστά.
  • Επαγγελματικές και προσωπικές ευθύνες: Ο Κρόνος μάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας. Στη δουλειά μπορεί να νιώθουμε πιεσμένοι από προθεσμίες ή να έχουμε απαιτητικές υποχρεώσεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε βαρύ φορτίο. Προσωπικά, οι σχέσεις μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσοχή, κάτι που μπορεί να μας κουράσει ψυχολογικά.
  • Αίσθηση μοναξιάς: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει αισθήματα μοναξιάς ή απομόνωσης. Η Σελήνη στους Διδύμους θέλει επικοινωνία και κοινωνικότητα, αλλά ο Κρόνος προκαλεί συναισθήματα ανασφάλειας και απομάκρυνσης, κάνοντάς μας να νιώθουμε αποκομμένοι από τους άλλους.
Τι μπορούμε να κάνουμε:
Υπομονή και προσοχή: Είναι σημαντικό να δείξουμε υπομονή στις σχέσεις και τις επικοινωνίες μας. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια, αλλά με επιμονή και προσεκτική προσέγγιση, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.
  • Αναγνώριση των ευθυνών μας: Ο Κρόνος μάς ζητά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είναι μια καλή ημέρα για να επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, ακόμη κι αν αυτό μας φαίνεται δύσκολο ή βαρύ.
  • Αποφυγή παρορμητικών κινήσεων: Η ένταση της ημέρας μπορεί να μας ωθήσει σε παρορμητικές αποφάσεις ή λέξεις που θα μετανιώσουμε αργότερα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις.
  • Εστίαση στην αυτοφροντίδα: Η σημερινή ενέργεια μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άγχος ή πίεση. Είναι σημαντικό να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να δώσουμε προτεραιότητα στην ψυχική μας υγεία.
Η όψη Σελήνης-Κρόνου δημιουργεί μια μέρα που οι περιορισμοί και τα εμπόδια μπορεί να είναι έντονα. Οι προσωπικές σχέσεις και η επικοινωνία μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, αλλά με υπομονή και αυτογνωσία μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Αντί να απογοητευόμαστε, μπορούμε να δούμε αυτή την όψη ως ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και ωρίμανση.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phone
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990Planet Phone

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990