ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 03.09

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας κάνουμε ένα τριπλό άνοιγμα Ταρώ για να δούμε τι δείχνουν οι κάρτες για σένα σήμερα. Το άνοιγμα αυτό θα περιλαμβάνει τις εξής θέσεις:


Παρελθόν - Τι σε έχει επηρεάσει μέχρι τώρα.
Παρόν - Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.
Μέλλον - Τι πρόκειται να έρθει ή τι πρέπει να προσέξεις.
Οι κάρτες σου είναι:

Παρελθόν: Η Δικαιοσύνη
Ερμηνεία: Στο παρελθόν, ίσως αντιμετώπισες καταστάσεις που απαιτούσαν ισορροπία, ηθική και δικαιοσύνη. Μπορεί να πήρες σημαντικές αποφάσεις που βασίστηκαν στην αίσθηση του δικαίου ή να κλήθηκες να λογοδοτήσεις για τις πράξεις σου. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι η αίσθηση του σωστού και του λάθους ήταν σημαντική για σένα σε αυτή την περίοδο.

Παρόν: Ο Διάβολος
Ερμηνεία: Στο παρόν, ο Διάβολος μπορεί να δείχνει ότι αντιμετωπίζεις πειρασμούς, περιορισμούς ή καταστάσεις όπου νιώθεις δεμένος ή παγιδευμένος. Ίσως αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις ή συμπεριφορές έχουν αρνητική επίδραση στη ζωή σου. Η κάρτα αυτή μπορεί να σε καλεί να αναγνωρίσεις τι σε κρατά πίσω και να βρεις τρόπους να απελευθερωθείς.

Μέλλον: Η Σελήνη
Ερμηνεία: Στο μέλλον, η Σελήνη υποδηλώνει ότι μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με αβεβαιότητα, ψευδαισθήσεις ή συναισθήματα που δεν είναι ξεκάθαρα. Αυτή η κάρτα μπορεί να δείχνει την ανάγκη να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και να προσέξεις τις κρυφές πλευρές των καταστάσεων. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον φόβο του άγνωστου ή να φωτίσεις περιοχές της ζωής σου που είναι κρυμμένες.

Συμβουλή:
Οι αποφάσεις και οι ισορροπίες που δημιούργησες στο παρελθόν σε οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, όπου ίσως νιώθεις δεσμευμένος από καταστάσεις ή συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τι σε περιορίζει και να προσπαθήσεις να απελευθερωθείς. Στο μέλλον, ακολούθησε τη διαίσθησή σου και να είσαι προσεκτικός με καταστάσεις που μπορεί να φαίνονται ασαφείς ή παραπλανητικές.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990