ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 10.09

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας κάνουμε ένα τριπλό άνοιγμα Ταρώ για να δούμε τι δείχνουν οι κάρτες για σένα σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου. Το άνοιγμα αυτό θα περιλαμβάνει τις εξής θέσεις:


Παρελθόν - Τι σε έχει επηρεάσει μέχρι τώρα.
Παρόν - Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.
Μέλλον - Τι πρόκειται να έρθει ή τι πρέπει να προσέξεις.
Οι κάρτες σου είναι:
  • Παρελθόν: Η Εγκράτεια
Ερμηνεία: Στο παρελθόν, η κάρτα της Εγκράτειας δείχνει ότι έχεις περάσει από μια περίοδο ισορροπίας και μετριοπάθειας. Μπορεί να έχεις δουλέψει σκληρά για να βρεις μια μέση λύση σε καταστάσεις που απαιτούσαν προσεκτική διαχείριση και συγχρονισμό. Η Εγκράτεια υποδηλώνει ότι η ικανότητά σου να κρατήσεις την ισορροπία και να εναρμονίσεις διαφορετικές πτυχές της ζωής σου ήταν σημαντική για την ανάπτυξή σου.
  • Παρόν: Η Δικαιοσύνη
Ερμηνεία: Στο παρόν, η κάρτα της Δικαιοσύνης δείχνει ότι αντιμετωπίζεις καταστάσεις που απαιτούν αντικειμενική κρίση και ισορροπία. Ενδέχεται να χρειαστεί να λάβεις σημαντικές αποφάσεις ή να επιλύσεις ζητήματα που σχετίζονται με δικαιοσύνη και αμεροληψία. Αυτή η κάρτα σε προτρέπει να εξετάσεις τα θέματα με νηφαλιότητα και να αναζητήσεις την αλήθεια πίσω από τις καταστάσεις.
  • Μέλλον: Ο Ερημίτης
Ερμηνεία: Στο μέλλον, η κάρτα του Ερημίτη δείχνει μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναζήτησης εσωτερικής σοφίας. Μπορεί να χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο και να αφιερώσεις χρόνο για να κατανοήσεις βαθύτερα τα ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Ο Ερημίτης προτείνει ότι θα βρεις καθοδήγηση και κατανόηση μέσω της εσωτερικής αναζήτησης και της σιωπής.
  • Συμβουλή:
Η πορεία σου μέχρι τώρα έχει επηρεαστεί από την ικανότητά σου να διατηρείς ισορροπία και μετριοπάθεια. Στη σημερινή περίοδο, είναι σημαντικό να επιδιώξεις την αντικειμενικότητα και τη δικαιοσύνη σε οποιεσδήποτε αποφάσεις ή καταστάσεις. Στο μέλλον, να περιμένεις μια περίοδο ενδοσκόπησης όπου θα χρειαστεί να βρεις εσωτερική καθοδήγηση και σοφία μέσω της σιωπής και της αναστοχαστικής σκέψης. Εμπιστεύσου τη διαδικασία και την εσωτερική σου φωνή για να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990