ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 07.09

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας κάνουμε ένα τριπλό άνοιγμα Ταρώ για να δούμε τι δείχνουν οι κάρτες για σένα σήμερα. Το άνοιγμα αυτό θα περιλαμβάνει τις εξής θέσεις:


Παρελθόν - Τι σε έχει επηρεάσει μέχρι τώρα.
Παρόν - Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.
Μέλλον - Τι πρόκειται να έρθει ή τι πρέπει να προσέξεις.
Οι κάρτες σου είναι:
  • Παρελθόν: Η Αυτοκράτειρα
Ερμηνεία: Στο παρελθόν, η Αυτοκράτειρα δείχνει ότι η ζωή σου έχει επηρεαστεί από τη δημιουργικότητα, τη φροντίδα και την αφθονία. Μπορεί να βίωσες μια περίοδο ανάπτυξης και γονιμότητας, όπου αισθανόσουν σε αρμονία με το περιβάλλον σου και είχες τη δυνατότητα να προσφέρεις αγάπη και υποστήριξη. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι η ικανότητά σου να δημιουργείς και να φροντίζεις έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου.
  • Παρόν: Η Σελήνη
Ερμηνεία: Στο παρόν, η κάρτα της Σελήνης δείχνει ότι μπορεί να βιώνεις μια περίοδο αβεβαιότητας ή σύγχυσης. Οι καταστάσεις γύρω σου μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες, και ενδέχεται να υπάρχουν κρυφές ή ασαφείς πτυχές που πρέπει να κατανοήσεις. Αυτή η κάρτα προτείνει να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να μην βασίζεσαι μόνο σε επιφανειακές ενδείξεις. Καλείσαι να αναζητήσεις την αλήθεια πίσω από τις επιφάνειες.
  • Μέλλον: Το Αστέρι
Ερμηνεία: Στο μέλλον, το Αστέρι δείχνει ότι θα υπάρξει μια περίοδος ελπίδας, θεραπείας και ανανέωσης. Ενδέχεται να βρεις νέα προοπτική και ενθουσιασμό για τη ζωή σου. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία θα επανέλθουν, προσφέροντάς σου μια αίσθηση ανακούφισης και πληρότητας.
  • Συμβουλή:
Η πορεία σου μέχρι τώρα έχει επηρεαστεί από τη δημιουργική και φροντιστική σου πλευρά, η οποία έχει προσφέρει σταθερότητα και υποστήριξη. Στη σημερινή περίοδο, ίσως χρειάζεται να βρεις τη διαύγεια πίσω από την αβεβαιότητα που επικρατεί γύρω σου, εμπιστευόμενος τη διαίσθησή σου. Στο μέλλον, η ελπίδα και η ανανέωση είναι καθοδικές, και θα πρέπει να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου καθώς θα έρθουν θετικές  αλλαγές.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990