ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 04.09

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας κάνουμε ένα τριπλό άνοιγμα Ταρώ για να δούμε τι δείχνουν οι κάρτες για σένα σήμερα. Το άνοιγμα αυτό θα περιλαμβάνει τις εξής θέσεις:


Παρελθόν - Τι σε έχει επηρεάσει μέχρι τώρα.
Παρόν - Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.
Μέλλον - Τι πρόκειται να έρθει ή τι πρέπει να προσέξεις.

Οι κάρτες σου είναι:
  • Παρελθόν: Ο Τροχός της Τύχης
Ερμηνεία: Στο παρελθόν, ίσως βίωσες σημαντικές αλλαγές και στροφές στη ζωή σου. Ο Τροχός της Τύχης υποδηλώνει ότι η μοίρα ή η τύχη έπαιξε ρόλο σε κάποια από τα γεγονότα που αντιμετώπισες. Ενδέχεται να πέρασες από μια περίοδο αλλαγών, όπου τα πράγματα μεταβλήθηκαν απροσδόκητα.
  • Παρόν: Ο Κρεμασμένος
Ερμηνεία: Στο παρόν, ο Κρεμασμένος δείχνει ότι ίσως βρίσκεσαι σε μια φάση παύσης ή αναμονής. Μπορεί να νιώθεις ότι οι καταστάσεις έχουν σταματήσει ή ότι χρειάζεται να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για υπομονή και ίσως για θυσίες, προκειμένου να βρεις μια νέα προοπτική.
  • Μέλλον: Το  Αστέρι
Ερμηνεία: Στο μέλλον, το Αστέρι δείχνει ελπίδα, θεραπεία και ανανέωση. Είναι μια κάρτα που υπόσχεται φως μετά το σκοτάδι και την επίτευξη της εσωτερικής γαλήνης. Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί ότι θα βρεις την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά με αισιοδοξία.

Συμβουλή:
Οι αλλαγές που πέρασες στο παρελθόν σε οδήγησαν σε ένα σημείο όπου ίσως χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς διαφορετικά τις καταστάσεις. Αυτή η φάση παύσης ή αναμονής μπορεί να είναι απαραίτητη για να κατανοήσεις πλήρως την κατάσταση. Στο μέλλον, να περιμένεις θετικές εξελίξεις και μια ανανέωση της ελπίδας και της πίστης σου. Το Αστέρι σε καλεί να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και να εμπιστευτείς ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990