ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 02.09

ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 02.09
Ας κάνουμε ένα τριπλό άνοιγμα Ταρώ για να δούμε τι δείχνουν οι κάρτες για σένα σήμερα. Το άνοιγμα αυτό θα περιλαμβάνει τις εξής θέσεις:


Παρελθόν - Τι σε έχει επηρεάσει μέχρι τώρα.
Παρόν - Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.
Μέλλον - Τι πρόκειται να έρθει ή τι πρέπει να προσέξεις.

Οι κάρτες σου είναι:

Παρελθόν: Ο Ερημίτης
Ερμηνεία: Στο παρελθόν, μπορεί να βίωσες μια περίοδο απομόνωσης ή αναζήτησης εσωτερικής σοφίας. Ίσως απομακρύνθηκες από εξωτερικές επιρροές για να βρεις απαντήσεις μέσα σου. Ο Ερημίτης υποδηλώνει ότι πέρασες από μια φάση ενδοσκόπησης και αυτογνωσίας.

Παρόν: Η Αυτοκράτειρα
Ερμηνεία: Στο παρόν, η Αυτοκράτειρα δείχνει ανάπτυξη, δημιουργικότητα και φροντίδα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου ή αισθάνεσαι μεγαλύτερη σύνδεση με τη φύση και τα συναισθήματά σου. Αυτή η κάρτα συμβολίζει την αφθονία και την αρμονία στη ζωή σου.

Μέλλον: Ο Κόσμος
Ερμηνεία: Στο μέλλον, ο Κόσμος υποδηλώνει ολοκλήρωση και επιτυχία. Μπορεί να φτάσεις στο τέλος ενός σημαντικού κύκλου ή να επιτύχεις έναν στόχο που έχεις επιδιώξει. Αυτή η κάρτα δείχνει την ολοκλήρωση, την επίτευξη και την αίσθηση της πληρότητας.

Συμβουλή:
Η πορεία σου μέχρι τώρα φαίνεται ότι σε οδήγησε σε βαθύτερη αυτογνωσία και κατανόηση. Τώρα είναι η στιγμή να απολαύσεις την αφθονία και τη δημιουργικότητα που σε περιβάλλει. Προετοιμάσου για την ολοκλήρωση ενός κύκλου στη ζωή σου και να αισθανθείς την ικανοποίηση που φέρνει η επίτευξη των στόχων σου.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990