ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 01.09

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας κάνουμε ένα τριπλό άνοιγμα Ταρώ για να δούμε τι δείχνουν οι κάρτες για σένα σήμερα. Το άνοιγμα αυτό θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες θέσεις:


Παρελθόν - Τι σε έχει επηρεάσει μέχρι τώρα.
Παρόν - Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.
Μέλλον - Τι πρόκειται να έρθει ή τι πρέπει να προσέξεις.

Οι κάρτες σου είναι:
Παρελθόν: Ο Τρελός
Ερμηνεία: Στο παρελθόν, μπορεί να πήρες μια τολμηρή απόφαση ή να ξεκίνησες ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Αυτή η κάρτα δείχνει ένα διάστημα αυθορμητισμού, νέων αρχών και ανεμελιάς. Ίσως να ήσουν έτοιμος να αναλάβεις ρίσκα και να αγκαλιάσεις το άγνωστο.

Παρόν: Η Δικαιοσύνη
Ερμηνεία: Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή τη στιγμή στη ζωή σου αντιμετωπίζεις θέματα που σχετίζονται με την ισορροπία, την ηθική και τη δικαιοσύνη. Ίσως χρειάζεται να λάβεις μια απόφαση ή να κριθεί κάτι που έκανες. Είναι μια περίοδος που οι πράξεις σου ζυγίζονται και οι συνέπειες φαίνονται.

Μέλλον: Ο Τροχός της Τύχης
Ερμηνεία: Στο μέλλον, να αναμένεις αλλαγές και στροφές στη ζωή σου. Ο Τροχός της Τύχης δείχνει ότι οι καταστάσεις είναι σε συνεχή κίνηση και τίποτα δεν είναι στατικό. Μπορεί να έχεις τύχη, αλλά είναι σημαντικό να προσαρμόζεσαι και να είσαι ανοιχτός στις εξελίξεις.

Συμβουλή:
Η διαδρομή σου μέχρι τώρα φαίνεται ότι είχε στοιχεία αυθορμητισμού και νέων αρχών. Τώρα είναι η στιγμή να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να είσαι δίκαιος στις αποφάσεις σου. Στο μέλλον, προετοιμάσου για αλλαγές και να έχεις πίστη ότι ό,τι κι αν συμβεί, μπορείς να το αντιμετωπίσεις με ευελιξία και ανοιχτό μυαλό.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990