Πώς Φλερτάρουν Gay Γυναίκες Σύμφωνα με το Ζώδιό τους

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Το ζώδιο μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο κάποια φλερτάρει, ανεξαρτήτως του σεξουαλικού προσανατολισμού της.

Στη περίπτωση των gay γυναικών, η επιρροή του ζωδίου μπορεί να καθορίσει τον τρόπο προσέγγισης, την έκφραση των συναισθημάτων και την αυτοπεποίθηση που φέρνουν στο φλερτ. Ας δούμε πώς οι gay γυναίκες φλερτάρουν σύμφωνα με το ζώδιό τους:

1. Κριός
Οι Κριοί είναι δυναμικοί και αυθόρμητοι, πράγμα που τους κάνει να φλερτάρουν με ενθουσιασμό και πάθος. Θα είναι άμεσες και ίσως επιθετικές στο φλερτ τους, χωρίς να διστάζουν να κάνουν την πρώτη κίνηση.

2. Ταύρος
Οι Ταύροι είναι σταθερές και προσεκτικές, προτιμούν να δημιουργούν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον πριν εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Το φλερτ τους είναι αισθησιακό και επιδεικνύει την εκτίμηση για τα φυσικά πράγματα, όπως το καλό φαγητό ή η τέχνη.

3. Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι φλερτάρουν μέσω της επικοινωνίας και του παιχνιδιού με τις λέξεις. Είναι φλύαρες, ευφυείς και απολαυστικές, ενώ απολαμβάνουν να αλλάζουν θέματα συζήτησης για να κρατήσουν το ενδιαφέρον.

4. Καρκίνος
Οι Καρκίνοι φλερτάρουν με συναίσθημα και φροντίδα. Προτιμούν να εκφράζουν την ευαισθησία τους και να συνδέονται με τον συναισθηματικό κόσμο του άλλου ατόμου. Το φλερτ τους είναι προστατευτικό και τρυφερό.

5. Λέων
Οι Λέοντες λατρεύουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και φλερτάρουν με αυτοπεποίθηση και χαρισματικότητα. Θα κάνουν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν και να τραβήξουν τα βλέμματα με το στυλ και το χιούμορ τους.

6. Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι πιο διακριτικοί στο φλερτ, αλλά είναι πολύ προσεκτικοί στο να κάνουν τον άλλον να αισθανθεί άνετα. Προτιμούν να εκφράζουν την προσοχή τους μέσα από μικρές κινήσεις φροντίδας και βοήθειας.

7. Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι κοινωνικές και γοητευτικές, χρησιμοποιούν την κομψότητα και την ισορροπία τους στο φλερτ. Αγαπούν να δημιουργούν αρμονικές σχέσεις και προσπαθούν να κάνουν τον άλλον να αισθανθεί όμορφα και άνετα.

8. Σκορπιός
Οι Σκορπιοί φλερτάρουν με πάθος και μυστήριο. Είναι έντονες και μαγνητικές, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βαθιά σύνδεση με τον άλλον και να διατηρήσουν την ένταση σε υψηλά επίπεδα.

9. Τοξότης
Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και αισιόδοξοι στο φλερτ τους. Θα χρησιμοποιήσουν το χιούμορ και τον ενθουσιασμό τους για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον. Είναι αυθόρμητες και δεν φοβούνται να δείξουν την ανεξαρτησία τους.

10. Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πιο συγκρατημένες στο φλερτ τους και εκφράζουν το ενδιαφέρον τους με σταθερότητα και σοβαρότητα. Δεν θα βιαστούν να κάνουν την πρώτη κίνηση, αλλά θα δείξουν την αξιοπιστία τους μέσα από πράξεις.

11. Υδροχόος
Οι Υδροχόοι φλερτάρουν με έναν ασυνήθιστο, πρωτοποριακό τρόπο. Είναι ανεξάρτητες και εκκεντρικές, προτιμώντας να φλερτάρουν μέσω συζητήσεων για πρωτότυπα θέματα και κοινωνικά ζητήματα.

12. Ιχθύς
Οι Ιχθύες φλερτάρουν με ρομαντισμό και φαντασία. Είναι ονειροπόλες και εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσα από την τέχνη, τη μουσική ή την ποίηση, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε γυναίκα προσεγγίζει το φλερτ διαφορετικά, ανάλογα με την προσωπικότητά της και τον χαρακτήρα της, ωστόσο η αστρολογική επιρροή μπορεί να δώσει μερικές ενδείξεις για τον τρόπο που επιλέγει να προσεγγίσει το ενδιαφέρον της.

 Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Κέντρο Αστρολογίας και Χαρτομαντείας -Planet TAROT System

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990