Πώς Φλερτάρουν οι Gay Άνδρες Σύμφωνα με το Ζώδιό τους

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Σύμφωνα με το Ζώδιό τους: Από το Πάθος του Σκορπιού μέχρι τη Γοητεία του Ζυγού

Το πώς φλερτάρει κάποιος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπικότητά του, και η αστρολογία μπορεί να προσφέρει κάποια καθοδήγηση για τα χαρακτηριστικά που μπορεί να επηρεάσουν το στυλ του φλερτ κάθε ζωδίου. Παρακάτω αναλύονται οι τρόποι που φλερτάρουν οι gay άνδρες ανάλογα με το ζώδιό τους:

Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης)
  1. Κριός: Ο Κριός φλερτάρει δυναμικά και απευθείας. Έχει έντονη αυτοπεποίθηση και θα κάνει την πρώτη κίνηση χωρίς δισταγμό. Λατρεύει να δείχνει την κυριαρχία του και μπορεί να είναι παρορμητικός και αυθόρμητος στο φλερτ.
  2. Λέων: Οι gay άνδρες Λέοντες αγαπούν να εντυπωσιάζουν και να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Το φλερτ τους είναι μεγαλειώδες και λαμπερό, συνήθως με κομπλιμέντα και χειρονομίες που δείχνουν την αυτοπεποίθησή τους. Θέλουν να αισθάνονται θαυμασμό από τον άλλον.
  3. Τοξότης: Οι Τοξότες είναι αυθόρμητοι και παιχνιδιάρηδες. Φλερτάρουν με χιούμορ και ειλικρίνεια, δείχνοντας την αγάπη τους για την περιπέτεια. Δεν τους αρέσουν οι δεσμεύσεις από την αρχή, προτιμούν να κρατούν τα πράγματα χαλαρά και διασκεδαστικά.
Γη (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
  1. Ταύρος: Οι gay άνδρες Ταύροι φλερτάρουν με αργό και αισθησιακό τρόπο. Αγαπούν το άγγιγμα και την επαφή, και θα κάνουν προσεκτικά κομπλιμέντα για να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Είναι υπομονετικοί και θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
  2. Παρθένος: Το φλερτ των Παρθένων είναι λεπτό και διακριτικό. Δεν θα δείξουν το ενδιαφέρον τους αμέσως, αλλά θα το κάνουν με προσεκτικές και στοχαστικές πράξεις. Μπορεί να φλερτάρουν μέσα από συζήτηση ή με την προσφορά βοήθειας.
  3. Αιγόκερως: Οι gay Αιγόκεροι φλερτάρουν με σεβασμό και σοβαρότητα. Δεν είναι υπερβολικοί στις εκδηλώσεις τους, αλλά θα δείξουν το ενδιαφέρον τους μέσα από σταθερότητα και υπευθυνότητα. Μπορεί να προσεγγίσουν με προσοχή και να εκτιμούν την ασφάλεια και την τάξη.
Αέρας (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)
  1. Δίδυμοι: Οι gay Δίδυμοι είναι κοινωνικοί και εκφραστικοί στο φλερτ. Αγαπούν να μιλάνε και να γελάνε, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα και το χιούμορ για να κερδίσουν την προσοχή. Είναι ευέλικτοι και προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες του άλλου.
  2. Ζυγός: Οι Ζυγοί φλερτάρουν με κομψότητα και γοητεία. Είναι πολύ καλοί στο να δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα και συχνά χρησιμοποιούν την αισθητική τους για να εντυπωσιάσουν. Τους αρέσει να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ξεχωριστοί.
  3. Υδροχόος: Οι gay Υδροχόοι φλερτάρουν με μοναδικό και πνευματώδη τρόπο. Δεν ακολουθούν τα συμβατικά πρότυπα φλερτ και αγαπούν να προκαλούν τη σκέψη του άλλου. Θα χρησιμοποιήσουν ασυνήθιστες μεθόδους για να τραβήξουν το ενδιαφέρον.
Νερό (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
  1. Καρκίνος: Οι gay Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και προστατευτικοί στο φλερτ. Μπορεί να είναι διστακτικοί στην αρχή, αλλά μόλις αισθανθούν ασφάλεια, θα δείξουν τρυφερότητα και φροντίδα. Το φλερτ τους είναι γεμάτο συναίσθημα και ζεστασιά.
  2. Σκορπιός: Το φλερτ των Σκορπιών είναι έντονο και μυστηριώδες. Αγαπούν την έλξη και τη σαγήνη και χρησιμοποιούν το βλέμμα και τη σωματική γλώσσα για να τραβήξουν τον άλλον. Είναι παθιασμένοι και συχνά αφήνουν υπονοούμενα.
  3. Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και ρομαντικοί στο φλερτ. Συχνά θα χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν ρομαντικές στιγμές. Είναι ευαίσθητοι και μπορεί να φλερτάρουν με τρόπο που δείχνει βαθιά συναισθηματική σύνδεση.
Η αστρολογία μπορεί να προσφέρει ενδιαφέρουσες ενδείξεις για το πώς τα ζώδια επηρεάζουν το στυλ φλερτ, αλλά κάθε άτομο είναι μοναδικό και ο τρόπος που φλερτάρει εξαρτάται και από την προσωπική του εμπειρία και χαρακτήρα.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990