ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones Athens

Ο Ωροσκόπος και η Σελήνη επηρεάζουν τη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών σε βάθος, με κάθε ζώδιο να έχει διαφορετικές επιρροές στην ανάπτυξή τους. Αναλυτικά για τα παιδιά:


1. Κριός
Τα παιδιά Κριοί είναι γεμάτα ενέργεια, αυθορμητισμό και πρωτοβουλία. Αγαπούν την κίνηση και τις προκλήσεις.

2. Ταύρος
Τα παιδάκια Ταύροι αγαπούν τη σταθερότητα και νιώθουν ασφάλεια σε ήρεμα και σταθερά περιβάλλοντα. Έχουν ανάγκη από φυσική επαφή και άνεση.

3. Δίδυμοι
Τα Διδυμάκια είναι περίεργα, επικοινωνιακά και έχουν έντονη ανάγκη για εναλλαγές και πληροφορίες. Συχνά κάνουν πολλές ερωτήσεις και βαριούνται εύκολα.

4. Καρκίνος
Παιδιά με έντονη ευαισθησία, δεμένα με την οικογένεια και το σπίτι. Χρειάζονται προστασία και συναισθηματική ασφάλεια.

5. Λέων
Οι μικροί Λέοντες είναι χαρούμενοι, δημιουργικοί και λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Δείχνουν αυτοπεποίθηση και αγάπη για το δράμα.

6. Παρθένος
Παιδιά προσεκτικά και μεθοδικά, αγαπούν την τάξη και την καθαριότητα. Έχουν έντονη ανάγκη να κατανοούν πώς λειτουργούν τα πράγματα.

7. Ζυγός
Παιδιά Ζυγοί αγαπούν την αρμονία και προσπαθούν να είναι δίκαια και ισορροπημένα στις σχέσεις τους. Έχουν έντονη αισθητική.

8. Σκορπιός
Παιδιά Σκορπιοί είναι παθιασμένα και μυστικοπαθή. Συχνά έχουν έντονα συναισθήματα και βαθειά κατανόηση του κόσμου γύρω τους.

9. Τοξότης
Οι μικροί Τοξότες είναι περιπετειώδεις, χαρούμενοι και αγαπούν να εξερευνούν νέα μέρη και ιδέες. Αγαπούν την ελευθερία και την αυτονομία.

10. Αιγόκερως
Παιδιά με υπευθυνότητα και πειθαρχία. Θέλουν να είναι αξιόπιστα και έχουν έντονη επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση.

11. Υδροχόος
Παιδιά με ανεξάρτητη φύση, καινοτόμα και πρωτοπόρα. Συχνά αντισυμβατικά, λατρεύουν την πρωτοτυπία και τη δικαιοσύνη.

12. Ιχθύες
Παιδιά με έντονη φαντασία και συναισθηματική ευαισθησία. Είναι πολύ ονειροπόλα και συχνά βυθίζονται στον δικό τους φανταστικό κόσμο.

Αυτές οι επιρροές μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς να κατανοήσουν καλύτερα το παιδί τους και να προσαρμόσουν την ανατροφή τους ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου και της Σελήνης του παιδιού.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones Athens
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones Athens

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990