ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 18.9.24 και ζώδια

Κέντρο Αστρολογίας και Χαρτομαντείας -Planet TAROT System

Η πανσέληνος στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς συμβαίνει στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων, και μάλιστα συνοδεύεται από μια έκλειψη Σελήνης. ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓
Αυτή η αστρολογική συγκυρία φέρνει έντονες συναισθηματικές αναταράξεις και αποκαλύψεις.

Αναλυτικά Αστρολογικά Στοιχεία:
Ζώδιο των Ιχθύων: Η πανσέληνος γίνεται στους 25° Ιχθύων, ένα σημείο που ενισχύει τη διαισθητικότητα, τα όνειρα και την πνευματικότητα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει στο φως βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και να αποκαλύψει ψυχικές αλήθειες.

Έκλειψη Σελήνης: Η πανσέληνος αυτή συνοδεύεται από μια μερική έκλειψη Σελήνης, η οποία εντείνει την επιρροή της. Οι εκλείψεις συχνά φέρνουν ανατροπές ή κλείνουν κεφάλαια, και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί να προκαλέσει αλλαγές που θα μας ωθήσουν να αποδεσμευτούμε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον την εξέλιξή μας.

Προσωπική και Συλλογική Επιρροή: Η έκλειψη αυτή μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην κοινωνική και συλλογική συνείδηση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την υγεία, τη θρησκεία, και την καλλιτεχνική δημιουργία. Για την Ελλάδα, αυτά τα θέματα μπορεί να σχετίζονται με κοινωνικές ανησυχίες ή πολιτιστικές αλλαγές.

Επιρροή σε Ζώδια:
Ιχθύες: Θα βιώσουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές, με εστίαση στη διαίσθηση και τις προσωπικές τους σχέσεις.
Παρθένοι: Θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ανάγκη να ισορροπήσουν τη λογική με το συναίσθημα, ιδίως σε επαγγελματικά και υγείας ζητήματα.
Τοξότες και Δίδυμοι: Επηρεάζονται από την ανάγκη να εστιάσουν σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και μάθησης, καθώς και σε αλλαγές στις κοινωνικές τους σχέσεις.

Τι να Αναμένετε:
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι αποφάσεις θα είναι συναισθηματικά φορτισμένες. Είναι σημαντικό να παραμείνετε γειωμένοι και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς η συναισθηματική ένταση μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Αντίθετα, είναι μια καλή περίοδος για ενδοσκόπηση, διαλογισμό, και επίλυση παλιών συναισθηματικών ζητημάτων​.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Κέντρο Αστρολογίας και Χαρτομαντείας -Planet TAROT System


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990