Τα 12 Ζώδια και οι «Μυστικές» Συνήθειές τους

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, αλλά τι γίνεται με τις «μυστικές» συνήθειές τους που όλοι αποφεύγουν να αναφέρουν; Σου έχω το αποκλειστικό ρεπορτάζ!


1. Κριός
Ο Κριός έχει την κρυφή συνήθεια να υπολογίζει πόσες ώρες ύπνου του απομένουν, ενώ είναι ξαπλωμένος και δεν κοιμάται. Αν έχει λιγότερες από 7, τότε σίγουρα θα εκραγεί και θα ξεκινήσει την ημέρα του με... πολεμική διάθεση!

2. Ταύρος
Ο Ταύρος αποθηκεύει σνακ παντού. Κάτω από το μαξιλάρι, μέσα στα ντουλάπια, ίσως ακόμα και στις τσέπες του παλτού. Η ιδέα να μείνει χωρίς κάτι φαγώσιμο τον τρομοκρατεί περισσότερο από μια οικονομική κρίση.

3. Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι μπορούν να μιλάνε στο τηλέφωνο για ώρες, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζουν Netflix, απαντούν σε μηνύματα και διαβάζουν ειδήσεις. Έχουν την ικανότητα να κάνουν multitasking σε επίπεδο μαγείας, αν και ποτέ κανένας δεν καταλαβαίνει πώς το κάνουν.

4. Καρκίνος
Ο Καρκίνος έχει τη συνήθεια να κρατά παλιά μηνύματα, εισιτήρια τρένων και αποδείξεις από καφετέριες. Κάθε κομμάτι χαρτί είναι ένα κομμάτι της ψυχής του. Αν πετάξεις κατά λάθος κάτι από τα αναμνηστικά του, ετοιμάσου για δράμα σε τρία επεισόδια.

5. Λέων
Ο Λέων περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη... αλλά όχι απλώς για να φτιάξει τα μαλλιά του. Κάνει πρόβες για το πώς θα μπει εντυπωσιακά σε ένα δωμάτιο. Αν δεις ποτέ έναν Λέοντα να μιλάει στον καθρέφτη, μην απορείς. Προπονείται!

6. Παρθένος
Ο Παρθένος έχει μια μυστική λίστα στο κεφάλι του για όλα όσα πρέπει να διορθωθούν γύρω του. Οργάνωση, τάξη και αποστείρωση. Μην ξαφνιαστείς αν τον δεις να μετράει τις γραμμές στο πάτωμα ή να ισιώνει τα βιβλία σου με απόλυτη ακρίβεια.

7. Ζυγός
Ο Ζυγός μπορεί να περάσει δύο ώρες προσπαθώντας να διαλέξει τι να φορέσει... για να πάει στο σούπερ μάρκετ. Πρέπει να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, είτε πρόκειται να συναντήσει τον μεγάλο έρωτα, είτε απλά να διαλέξει μακαρόνια.

8. Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει τη συνήθεια να παρακολουθεί σε βάθος όλους τους άλλους στα social media. Ξέρει τα πάντα για όλους. Αν σου κάνει μια ερώτηση, ξέρεις πως ήδη έχει την απάντηση και απλά θέλει να τσεκάρει την ειλικρίνειά σου.

9. Τοξότης
Ο Τοξότης έχει κρυμμένες βαλίτσες έτοιμες για απόδραση σε κάποιο εξωτικό μέρος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα του έρθει η επιθυμία να φύγει για ένα ταξίδι. Αν τον ρωτήσεις πού ήταν το Σαββατοκύριακο, η απάντηση μπορεί να είναι κάτι του τύπου: «Α, μια βόλτα στο Μαρόκο!».

10. Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει κρυφή ατζέντα και λεπτομερές πλάνο για την επόμενη δεκαετία. Όμως, δεν θα σου πει ποτέ τι ακριβώς σχεδιάζει, γιατί αν του χαλάσεις την έκπληξη, θα το θεωρήσει προδοσία επιπέδου Game of Thrones.

11. Υδροχόος
Ο Υδροχόος έχει μια συλλογή από «περίεργες» ιδέες και θεωρίες. Όταν σου λέει ότι σκέφτεται να φτιάξει ιπτάμενα ποδήλατα, δεν αστειεύεται. Έχει ήδη ένα μίνι εργαστήριο στη σοφίτα του και προσπαθεί να επανεφεύρει τον τροχό (κυριολεκτικά).

12. Ιχθύς
Ο Ιχθύς έχει τη συνήθεια να χάνεται στον κόσμο του. Κυριολεκτικά, μπορεί να ξεκινήσει να πάει στο φούρνο και να καταλήξει να ονειρεύεται ότι είναι σε κάποιο παραμύθι. Κάποιες φορές δεν είναι καν σίγουρος πώς κατέληξε εκεί που βρίσκεται.

Τελικά, οι κρυφές συνήθειες των ζωδίων κάνουν την καθημερινότητά μας πιο διασκεδαστική και... λίγο πιο παράξενη! Ποιο ζώδιο σου θυμίζει τις δικές σου συνήθειες; 😄


Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990