ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 2025 ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΙΚΑ 2025 ΚΡΙΟΣ
ΕΡΩΤΙΚΕΣ Προβλέψεις 2025 για Κριούς: Έτος Πάθους, Σταθερότητας και Σημαντικών Αποφάσεων 

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις για τους Κριούς το 2025, με βάση τις διελεύσεις της Αφροδίτης, δείχνουν μια χρονιά γεμάτη πάθος, ένταση και σημαντικές αποφάσεις. Ας δούμε τις επιδράσεις αναλυτικά:

  Το 2025 για τους Κριούς φέρνει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες στην αισθηματική τους ζωή, καθώς η Αφροδίτη περνάει από διάφορα ζώδια. Οι αρχές της χρονιάς (Αφροδίτη στους Ιχθύες) προκαλούν εσωστρέφεια και επαναξιολόγηση των σχέσεων. Όταν η Αφροδίτη περνά στον Κριό (Φεβρουάριος και Μάιος-Ιούνιος), οι Κριοί γεμίζουν αυτοπεποίθηση, πάθος και αναζητούν νέες περιπέτειες. Η σταθερότητα και η ασφάλεια γίνονται προτεραιότητα όταν η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο (Ιούνιος), ενώ η Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Αιγόκερω (Ιούλιος και Δεκέμβριος) ενισχύουν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις και τον γάμο.  

1. Αφροδίτη στους Ιχθύες (έως 3/2 και 27/3 - 30/4)
Αυτή η περίοδος φέρνει μια πιο εσωστρεφή προσέγγιση στον έρωτα. Ο Κριός μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη για περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και κατανόηση. Είναι μια εποχή όπου οι Κριοί μπορεί να αναλογιστούν τις προηγούμενες σχέσεις τους ή να νιώσουν την ανάγκη για εσωτερική ηρεμία και σύνδεση με τα συναισθήματά τους.
  • Σχέσεις: Θα χρειαστεί να είσαι πιο ευαίσθητος και να αφιερώσεις χρόνο σε βαθύτερη κατανόηση των συναισθημάτων σου. Η ρομαντική διάθεση είναι έντονη, αλλά μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία.
  • Πιθανότητα επανασύνδεσης: Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει πίσω έναν παλιό έρωτα ή την επιθυμία να ξανασκεφτείς τις σχέσεις του παρελθόντος.
2. Αφροδίτη στον Κριό (4/2 - 2/3 και 1/5 - 5/6)
Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, φέρνει ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και δυναμισμό στις σχέσεις. Είσαι σε μια φάση όπου αποπνέεις γοητεία και τραβάς τα βλέμματα. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που θες στον έρωτα.
  • Νέες σχέσεις: Ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις νέες ερωτικές περιπέτειες, καθώς η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη.
  • Υφιστάμενες σχέσεις: Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο έντονες και παθιασμένες. Προσοχή όμως σε συγκρούσεις λόγω εγωισμού ή παρορμητικότητας.
3. Αφροδίτη στον Ταύρο (6/6 - 5/7)
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στην ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να βάλεις σε τάξη τις σχέσεις σου και να εστιάσεις στην πρακτική πλευρά του έρωτα. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επενδύσεις σε μια σχέση που σου προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας.
  • Σχέσεις: Έμφαση στην οικοδόμηση σχέσεων με γερά θεμέλια. Μπορεί να επιθυμείς περισσότερη αφοσίωση και σταθερότητα.
  • Οικονομικά ζητήματα σε σχέσεις: Η περίοδος αυτή μπορεί επίσης να φέρει συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά με το ταίρι σου.
4. Αφροδίτη στους Διδύμους (5/7 - 30/7)
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνεις φρεσκάδα και επικοινωνία στις σχέσεις σου. Το φλερτ γίνεται πιο παιχνιδιάρικο και οι Κριοί μπορεί να απολαύσουν πιο ελαφριές και χαλαρές επαφές.
  • Νέες γνωριμίες: Ιδανική περίοδος για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις νέα άτομα μέσω συζητήσεων και ανταλλαγής ιδεών.
  • Υφιστάμενες σχέσεις: Οι σχέσεις σου μπορεί να γίνουν πιο παιχνιδιάρικες, αλλά χρειάζεται να δώσεις σημασία στη συναισθηματική πλευρά για να μην χαθεί η ουσία.
5. Αφροδίτη στον Καρκίνο (31/7 - 25/8)
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει πιο συναισθηματική και προστατευτική ενέργεια στις σχέσεις σου. Είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσεις στην οικογένεια και να επενδύσεις σε μακροχρόνιες σχέσεις.
  • Σχέσεις: Θα αναζητήσεις συναισθηματική σύνδεση και ασφάλεια. Είναι μια περίοδος που μπορείς να εμβαθύνεις σε σημαντικές σχέσεις.
  • Οικογένεια: Ιδανικό για να ασχοληθείς με οικογενειακές υποχρεώσεις ή να φέρεις περισσότερη σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή.
6. Αφροδίτη στον Λέοντα (26/8 - 20/9)
Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει λάμψη, πάθος και διάθεση για διασκέδαση. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες στις σχέσεις σου.
  • Νέες σχέσεις: Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικά παιχνίδια. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο μπορεί να είναι παθιασμένες και γεμάτες ενθουσιασμό.
  • Επανασύνδεση: Υπάρχει η πιθανότητα να αναζωπυρωθεί ένας παλιός έρωτας με πάθος και ενέργεια.
7. Αφροδίτη στην Παρθένο (20/9 - 14/10)
Σε αυτή την περίοδο, οι Κριοί επικεντρώνονται περισσότερο στην πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των σχέσεων. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια ανασκόπηση των σχέσεών σου και να διορθώσεις ό,τι δεν λειτουργεί.
  • Σχέσεις: Εστίαση στη λεπτομέρεια και στην ανάλυση των συναισθημάτων. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.
  • Υποχρεώσεις: Μια πιο σοβαρή προσέγγιση στις σχέσεις, όπου η πρακτική και ρεαλιστική πλευρά κυριαρχεί.
8. Αφροδίτη στον Ζυγό (14/10 - 7/11)
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, το ζώδιο που κυβερνά τις σχέσεις, φέρνει ισορροπία, αρμονία και διπλωματία. Είναι μια ιδανική περίοδος για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να βρεις τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό σου και το ταίρι σου.
  • Σχέσεις: Ιδανικό για συμφιλίωση και βελτίωση των σχέσεων. Μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σου.
  • Νέες σχέσεις: Ευκαιρίες για νέες σχέσεις που βασίζονται στην ισορροπία και την κατανόηση.
9. Αφροδίτη στον Σκορπιό (7/11 - 1/12)
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει έντονα συναισθήματα, πάθος και επιθυμία για βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Είναι μια περίοδος που μπορείς να ανακαλύψεις νέες διαστάσεις στις σχέσεις σου.
  • Σχέσεις: Προσοχή στις ζήλιες και τα έντονα συναισθήματα. Η αφοσίωση και η ένταση θα είναι κυρίαρχα στοιχεία.
  • Επανασύνδεση: Ιδανικό διάστημα για να ξαναζήσεις παθιασμένες στιγμές με παλιούς συντρόφους.
10. Αφροδίτη στον Τοξότη (1/12 - 25/12) (συνέχεια)
Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει αέρα ελευθερίας και ανεξαρτησίας στις σχέσεις σου. Νιώθεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες με το ταίρι σου ή ακόμα και να αναζητήσεις νέες περιπέτειες στον έρωτα.
  • Νέες σχέσεις: Η ελκυστικότητα του άγνωστου και του διαφορετικού είναι έντονη. Ίσως γνωρίσεις άτομα από διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα ή ακόμα και σε ταξίδια.
  • Υφιστάμενες σχέσεις: Θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις περισσότερο χώρο και ελευθερία τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου. Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία θα είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ισορροπίας.
  • Επανασύνδεση: Αν επανέλθει κάποια σχέση από το παρελθόν, αυτή τη φορά θα έχεις μια πιο ώριμη και ελεύθερη προσέγγιση, χωρίς δεσμεύσεις ή πίεση.
11. Αφροδίτη στον Αιγόκερω (από 25/12)
Τέλος, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης στις σχέσεις. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για σταθερές, μακροχρόνιες δεσμεύσεις, και για την εστίαση σε σχέσεις που βασίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.
  • Σχέσεις: Σταθερότητα και αφοσίωση κυριαρχούν. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης ή ακόμα και να προχωρήσεις σε δέσμευση ή γάμο.
  • Εργασία και σχέσεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να παίξουν ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά η περίοδος αυτή σε βοηθά να βρεις ισορροπία.
  • Γάμος και δέσμευση: Αυτή η διέλευση είναι ευνοϊκή για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, όπως η αρραβώνα ή ο γάμος.
Η χρονιά του 2025 για τους Κριούς φέρνει ενθουσιασμό, πάθος, αλλά και την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Με σημαντικές διελεύσεις, όπως της Αφροδίτης στον Κριό και τον Αιγόκερω, θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς στον έρωτα και να χτίσεις σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones Athens
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones Athens

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990