Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καθώς φαίνεται ο προσωπικός χρόνος των περισσοτέρων Κριών που τους απομένει θα είναι περιορισμένος εξαιτίας των ανειλημμένων τους υποχρεώσεων.
Προωθήστε ιδέες και στόχους πλησιάζοντας άτομα που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με εσάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μία περίοδος που θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα απ’ τα πλαίσια της εργασίας σας, ενώ δεν θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες, αδιαφορώντας για τα προσωπικά σας οφέλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ταίρι σας φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας, έτσι ώστε να οδηγηθείτε στην αρμονική αποκατάσταση των σχέσεών σας κι όχι στην απογοήτευση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι κινήσεις που κάνατε στην εργασία σας αποδεικνύονται εύστοχες και επικερδής. 

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η περίοδος αυτή φαίνεται να σας προσανατολίζει στην κοινωνική ζωή, δίνοντάς σας ιδέες και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Ίσως αποκτήσετε έναν καινούργιο φίλο αυτό το διάστημα, ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε μια βαθιά ψυχική ταύτιση. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προετοιμαστείτε για απρόσμενες αλλαγές, ανακοινώσεις ή ευκαιρίες στην καριέρα σας. Επιμείνετε στις ξεκάθαρες προτάσεις, αλλά ότι ακούγεται πολύ καλό μπορεί να μην είναι αληθινό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκείνοι που όχι μόνο πιστεύουν, αλλά και στηρίζουν με πάθος τις μακροχρόνιες σχέσεις, υπερασπιζόμενοι την αφοσίωση και τη συντροφικότητα, θα γνωρίσουν μια δικαίωση τις μέρες αυτές. Ακόμα κι αν οι καταστάσεις στο συναισθηματικό τομέα χρωματίζονται, από προβλήματα και δυσκολίες. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας ενισχύονται και σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας είχαν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Η τάση να αμφισβητείτε τις επιλογές σας, οδηγεί σε συζητήσεις και διερεύνηση των εναλλακτικών δρόμων. Εμπιστευτείτε την κρίση σας και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πλησιάστε αυτή την περίοδο τους προϊσταμένους και συζητήστε τους για προβληματισμούς σας, το ωράριο ή ακόμη και για τις αποδοχές σας. Μία προσπάθεια ορθολογισμού της Στρατηγικής σας επαναφέρει σε ισορροπίες στα μέσα της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ευμετάβλητο της ψυχοσύνθεσής σας πιθανό να σας χρεώσει ορισμένες επιλογές αμφιβόλου ηθικής, στη διάρκεια της περιόδου. Είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας, φαίνεται να μην τηρείτε τους κανόνες του παιγνιδιού, όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα κάποιες εντάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στραμμένοι περισσότερο στον οικονομικό τομέα θα αγωνίζεστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε τα προηγούμενα χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι πλανητικές θέσεις και όψεις αυτής της βδομάδας θα σας βοηθήσουν διαισθητικά να κατανοήσετε τον περίγυρό σας καθώς και τις καταστάσεις που διαδραματίζονται. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας. Μην προκαλείτε με τη στάση σας προϊσταμένους και εργοδότες αρνούμενοι να ακολουθήσετε τις επιταγές τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά στα αισθηματικά οι απαιτήσεις σας, ενδέχεται να πιέσουν άτομα και καταστάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επιπλέον ώρες εργασίας και η εφαρμογή των νέων σας σχεδίων εξασφαλίζουν στους περισσότερους από εσάς αυτή τη βδομάδα ένα υψηλότερο εισόδημα.

 ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Όσα αναπάντεχα συνέβησαν στον τομέα των σχέσεων και της Οικογένειας, επηρέασαν καταλυτικά τον εαυτό σας και τον τρόπο που αυτοπροσδιορίζεστε στον κόσμο. Έχετε εισέλθει πια, σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και προβληματισμού. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές, παρουσιάζεστε συνεργάσιμοι στην εργασία σας και κατανοείτε πως για να επιτύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις και τα κεφάλαιά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είστε ένα ζώδιο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, κάτι που είναι δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας. Οι θετικές πλανητικές επιδράσεις βελτιώνουν τα αισθηματικά σας αρκεί εσείς να αποβάλλετε τις διάφορες ιδέες σας και να αφήσετε τις επιθυμίες και τα πάθη σας ελεύθερα για να γίνουν κατανοητά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συναλλαγές και τα οικονομικά, φαίνεται να σας απασχολούν, περισσότερο καθώς απεγνωσμένοι θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τα έξοδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Από τις πρώτες κιόλας μέρες συνειδητοποιείτε πως διανύετε μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων. Απ’ τη μία οι ευθύνες που έχετε αναλάβει τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και απ’ την άλλη η ίδια η ψυχοσύνθεσή σας που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο έναν αναλυτικό νου και έναν απαισιόδοξο χαρακτήρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καλή περίοδος για να  αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και για να βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα. Ίσως να χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις, κάτι που θα αυξήσει το άγχος σας

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριημέρου εξωτερικεύσετε προς το σύντροφό σας τα βαθύτερα συναισθήματά σας και δεχθείτε την ευεργετική του στάση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Για να καλύψετε έκτακτα έξοδα, αναζητάτε κάποια χρήματα επιπλέον που εύκολα θα τα εισπράξετε αυξάνοντας τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τούτες τις μέρες εμφανίζεστε εν μέρει ισχυρογνώμονες και ηγετικοί αναζητώντας την επιβεβαίωση παίρνοντας πρωτοβουλίες για την πορεία της ζωής σας. Βρίσκεστε σε συνεχή ένταση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Η πρόθεση σας να βελτιώσετε την εικόνα σας, σας προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αρκετά καλή εποχή για να βάλετε τις ιδέες σας να δουλέψουν πάνω σε ορισμένα θέματα. Μετά τις 23/10ου, τα σχέδια σας αρχίζουν να αποδίδουν κέρδη. Εμπιστευτείτε στα τέλη της βδομάδας την κρίση σας και τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά για εσάς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διάγετε μια περίοδο της ζωής σας, που χαρακτηρίζετε από τη διάθεσή σας να επικεντρωθείτε στα χειροπιαστά ωφελήματα περισσότερο, υποτιμώντας τις παρορμήσεις και το ρομαντισμό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι σχεδόν βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν τις ανάλογες αυξήσεις στο εισόδημα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Παρότι αισθάνεστε πως είστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε στο κοινωνικό και όχι στο προσωπικό πεδίο εσείς κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας περιορίζεστε και κάνετε από μόνοι σας τον εαυτό σας να αισθάνεται πιεσμένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Απαιτούνται γρήγορες κινήσεις και αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Οι πραγματικές μάχες που θα δώσετε στα μέσα της βδομάδας για να εδραιωθείτε υποστηρίζονται απ’ τις πλανητικές διελεύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι δημιουργικές ικανότητές σας είναι πολύ ψηλά και ο έρωτας επεκτείνει τη ζωή σας σε απολαυστικές κατευθύνσεις. Πιθανόν να υπάρξουν ερωτικές προκλήσεις από το χώρο της εργασίας σας, ή ακόμα να γοητευτείτε απ’ την παρουσία κάποιου ατόμου που σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γενικά θα υπάρξει μία άμεση σχέση χρήματος και κινήσεων. Μία σχέση ένα προς ένα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε εάν θέλετε να εισπράξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η αμφιλεγόμενη αλλά και παράλληλα έντονη προσωπικότητά σας υποστηρίζεται αυτή τη βδομάδα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αυτή τη βδομάδα που βιώνετε ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή ασάφειας στη συμπεριφορά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται να συναντούν  εμπόδια αυτές τις μέρες ενώ η διάθεσή σας δεν θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε στο χρόνο που απαιτείται τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Εάν προκύψουν αντιπαραθέσεις δείξτε την μεγαλόψυχη πλευρά σας κι αφήστε τον καιρό να εκτονώσει τις εντάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε, αλλά αποφύγετε να μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα εάν δεν θέλετε να χάσετε κάποιους φίλους σας και να παρεξηγηθείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συμβουλευτείτε το λογιστή σας για την πορεία της επιχειρήσεως που έχετε και φροντίστε να τακτοποιήσετε το συντομότερο τα χρέη σας προς το Δημόσιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις εξελίξεις στο οικογενειακό και ευρύτερο περιβάλλον σας, σας βοηθά να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι νέες προοπτικές της καριέρας σας και ο σχεδιασμός που τώρα δρομολογείτε, θα απαιτήσουν πολύ κόπο και προσπάθεια, σωματική και ψυχική κούραση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή η βδομάδα βρίσκει αρκετούς από εσάς να αναπολούν ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Κάποιο πρόσωπο απ’ το χώρο της εργασίας, ενδέχεται να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τώρα η σκέψη σας θα ανακαλύψει νέες πηγές εισοδήματος και το χρήμα θα το ξοδεύετε εύκολα σε κάθε σας κίνηση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σας, στην προσωπικότητά σας και στην εμφάνισή σας. Η τάση σας να πιστεύετε σε υψηλά ιδανικά πάνω στα οποία έχετε ανάγκη να στηρίξετε τη θέληση σας για αλλαγές μπορεί να βρίσκει δύσκολα διέξοδο στην σκληρή και απόμακρη καθημερινότητά μας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ήδη από τα την περασμένη βδομάδα έχετε αναλάβει δράση και πρωτοβουλίες, στο πεδίο της καριέρας σας και γενικότερα της Δημόσιας ζωής. Προωθείστε διπλωματικά τα σχέδιά σας και χρησιμοποιείστε άφοβα κάθε καινούργια ιδέα για να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών της επιχειρήσεώς σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα εμφανισθείτε γοητευτικότεροι και πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο τώρα με την εμφάνισή σας. Κάποιο άτομο απ’ το ευρύτερο περιβάλλον, φαίνεται να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για εσάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας θα κυμανθούν σε καλά επίπεδα, ιδιαίτερα αν αφήσετε το σύντροφο να αναλάβει αυτή την εποχή τη διαχείρισή τους.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η περίφημη διαίσθησή σας, εξακολουθεί να αποτελεί αλάνθαστο κριτήριο, για την εξασφάλιση της ορθότητας των κινήσεών σας. Μια διάθεση για φιλοσοφική αναζήτηση και έκφραση των πεποιθήσεών σας, τονώνει την αυτοεκτίμηση σας, στην πορεία των ημερών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες δυσκολίες και προβλήματα από το παρελθόν στα επαγγελματικά σας, φαίνεται πως θα μπορέσετε τώρα να ταχτοποιήσετε. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι πλανητικές θέσεις και όψεις αυτής της βδομάδας σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Η παρουσία κάποιων προβλημάτων θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βγάλτε από τη σκέψη σας κάθε αδικαιολόγητη φοβία και φανείτε προσεχτικοί σε κάθε σας συναλλαγή στα μέσα της βδομάδας που ενδέχεται να εξαπατηθείτε ή να γίνουν διάφορα λάθη εις βάρος σας.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990